MARKKINOINNIN PALVELUT

Aloitin somevalmentajana maaliskuussa 2016 ja viimeisen somevalmennuksen pidin marraskuussa 2017. Somevalmennukset olivat palkkatyössäni yksi parhaimmista asioista - harvasta duunihommasta sain yhtä paljon positiivista palautetta ja motivaatiota itselleni! 

Irtisanouduin palkkatyöstäni markkinointi - ja viestintäpäällikön roolista syyskuussa 2018 ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Yrittäjyys on opettanut minua paljon ja olen siirtynyt "käsienheiluttelijasta" ja brändihaihattelijasta kohti aidosti tuloksellista markkinointia. Kaikki sanovat tekevänsä tuloksellista markkinointia mutta iso osa markkinoinnin ammattilaisista koostuu silti brändihaihattelijoista, jotka eivät ymmärrä, miten heidän brändäys tuo yritykselle rahaa. Start-up yrittäjänä tiedän, että jokaisen markkinointiin käytetyn euron täytyy tuottaa. Suhtaudun markkinointiin äärettömän analyyttisesti mutta sisällöntuotannossa luovuuteni pääsee kukoistamaan. 
Olen saanut erittäin paljon palautetta yritykseni erottuvasta someviestinnästä (https://www.instagram.com/beautyko.fi/). Halusin erottua muista verkkokaupoista tuomalla omalle verkkokaupalleni kasvot ja tuomalla oikeasti persoonaani esiin.

Erityisosaamiseni (ja intohimoni) on somemarkkinoinnissa ja erilaisten sisältöjen tuotannossa. Beautykon sisällöntuotantoon kuuluu mm. aktiivinen blogi, erilaiset videot ja aktiivinen somemarkkinointi. 

Laaja kokemukseni markkinoinnista takaa kuitenkin sen, että pystyn auttamaan yrityksiä monissa erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. 

Jos kiinnostuit ja kaipaat apuani, ota yhteyttä jenni(a)beautyko.fi

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)