MARKKINOINNIN PALVELUT

Aloitin somevalmentajana maaliskuussa 2016 ja viimeisen somevalmennuksen pidin marraskuussa 2017. Somevalmennukset olivat palkkatyössäni yksi parhaimmista asioista - harvasta duunihommasta sain yhtä paljon positiivista palautetta ja motivaatiota itselleni! Irtisanouduin palkkatyöstäni markkinointi - ja viestintäpäällikön roolista syyskuussa 2018 ja siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi. Nyt minulla on siis mahdollisuus palata takaisin somevalmennuksien pariin, parempana kuin koskaan! ;) 

Valmennuksia järjestän yhteistyössä Redocap Oy:n kanssa, jossa aikoinaan pidin ensimmäisen ja viimeisen valmennukseni. Somevalmennuksissa olen erikoistunut erityisesti julkisen sektorin toimijoihin (kunnat & seurakunnat) mutta toki kokemusta löytyy myös yrityksien someviestinnästä! 

"Sosiaalisen median valmennus oli innostava ja opimme paljon uutta" - Kirkkoneuvos Kimmo Kääriäinen


Intohimoni on sosiaalisen median viestintä, koulutukset ja konsultointi. Laaja kokemukseni markkinoinnista takaa kuitenkin sen, että pystyn auttamaan yrityksiä ja julkista sektoria monissa erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Hallitsen kaiken verkkosivuista bloggaamiseen ja somestrategiasta sisällöntuotantoon. 

Ota yhteyttä LinkedInissä tai laita viestiä jenni(a)beautyko.fi ja keskustellaan lisää! :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)