JENNI AHOKAS


Olen Jenni Ahokas, 26-vuotias kauppatieteiden maisteri, entinen somevalmentaja ja markkinointipäällikkö. Olen paljasjalakainen oululainen mutta asunut Helsingissä 2018 keväästä asti.

Syksyllä 2018 hyppäsin tuntemattomaan ja siirryin yrittäjäksi. Omistan korealaisen kosmetiikan yrityksen Beautykon ja maahantuon korealaista kosmetiikkaa. Olen mm. myynyt ensimmäisenä korealaista kosmetiikkaa Suomen suurimmassa päivittäiskauppaketjussa. Alle vuosi yrittäjäksi siirtymisen jälkeen Beautyko on laajentunut Ruotsiin, Viroon ja Puolaan. Lue lisää korealaisesta kosmetiikasta. 


Markkinointi on edelleen suuri intohimoni, johon suhtautumista yrittäjyys on muuttanut hurjasti. Nyt yrittäjänä pääsen yhdistämään suurimmat intohimoni, markkinoinnin ja kosmetiikan. Saan jatkuvasti positiivista palautetta Beautykon somemarkkinoinnista sillä me aidosti erotutaan ja tehdään omanlaista markkinointia. Puhun asioista rehellisesti ja Beautykon somekanavissa olen avannut monia asioita, joista useat yritykset vaikenevat. Kuvaan paljon videoita ja olen aidosti läsnä seuraajilleni. Lyhyessä ajassa myös omat somekanavani ovat kasvaneet jopa isommaksi kuin Beautykon somevaikuttajien kanavat. 

Tässä blogissa (ja kaikissa somekanavissani) yhdistyy intohimoni kosmetiikkaan ja yrittäyyteen. Ja oululainen rempseä asenteeni.


"The last thing the world needs is another boring person or another boring brand, so embrace all the things that make you different. " - Sophia Amoruso