JENNI AHOKAS


Olen Jenni Ahokas, 26-vuotias kauppatieteiden maisteri, entinen somevalmentaja ja markkinointipäällikkö. Syksyllä 2018 hyppäsin tuntemattomaan ja siirryin yrittäjäksi. Omistan korealaisen kosmetiikan yrityksen Beautykon ja maahantuon korealaista kosmetiikkaa. Olen mm. myynyt ensimmäisenä korealaista kosmetiikkaa Suomen suurimmassa päivittäiskauppaketjussa. Alle vuosi yrittäjäksi siirtymisen jälkeen Beautyko on laajentunut Ruotsiin, Viroon ja Puolaan. Lue lisää korealaisesta kosmetiikasta. 


Markkinointi on edelleen suuri intohimoni, johon suhtautumista yrittäjyys on muuttanut hurjasti. Olen siirtynyt "käsienheiluttelijasta" ja brändihaihattelijasta kohti aidosti tuloksellista markkinointia. Teen edelleen erilaisia markkinoinninprojekteja yrityksille, joten ota yhteyttä, jos kaipaat apua markkinoinnissa! Lue lisää markkinoinnin palveluista. 

Tämä blogi on sekamelska kaikkea sitä, mitä rakastan. Matkailua, kosmetiikkaa ja bisnestä. Hyvin usein näkee joko hömppäblogeja, jossa kilistellään Aperol Spritzillä tai tikku perseessä kirjoitettu ammattiblogeja. Tämä on ehkä jotain näiden kahden väliltä. 

Kuvaan myös ahkerasti Youtubeen videoita, joten tsekkaa myös Youtube-kanavani ja seuraa minua Instagramissa! 


"The last thing the world needs is another boring person or another boring brand, so embrace all the things that make you different. " - Sophia Amoruso