KUKA?

Moi kaikille!


Mää oon Jenni, 26-vuotias kauppatieteiden maisteri, entinen somevalmentaja ja markkinointipäällikkö. Nykyisin yrittäjä ja rakentamassa Suomen seuraavaa suuryritystä ;)


Olen luonut urani markkinoinnin ja somen parissa mutta syyskuussa 2018 päätin hypätä tuntemattomaan ja siirryin yrittäjäksi.Omistan siis korealaisen kosmetiikan yrityksen Beautykon. Yritykseni ja minun tavoitteeni on saada jokainen suomalainen testaamaan korealaista kosmetiikkaa - ja rakastumaan siihen! Haluan, että korealainen kosmetiikka on pian osa jokaisen suomalaisen arkea eikä vain ohimenevä trendi. 


Tässä blogissa, ja Youtubessa, aion yhdistää "vakavan henkilöbrändin", bisneksen ja kevyemmän sisällön rasvapurkeista matkailuun. Olen nimittäin niin äärimmäisen kyllästynyt siihen, että on olemassa joko kevyitä hömppäblogeja tai tikku p*rseessä kirjoitettuja ammattiblogeja. Tämä blogi tulee nyt yhdistämään nuo kummatkin. Ajatus lähti liikkeelle eräästä kommentistani LinkedInissä. Kommentoin teennäisyyttä koskevaan päivitykseen, että kyllähän kaikki tietää ihmisten nollaavan viikonloppuisin pullolla viiniä. LinkedInissä kun kaikki nollaavat aina polttelemalla suitsukkeita. Kukaan ei uskalla näyttää omaa persoonaansa, jotta heidän henkilöbrändinsä ei vahingoitu. Minä juon viiniä ja väitän olevani ihan yhtä hyvä työssäni kuin ne, jotka nollaavat hihhulihommilla. 

"The last thing the world needs is another boring person or another boring brand, so embrace all the things that make you different. " - Sophia Amoruso