Tammikuun kuulumisia

2/03/2020

Huhhuh mikä tammikuu! Vuosi alkoi niin superhyvin, että tästä vuodesta on pakko tulla hyvä. Ensinnäkin, yksi mun vuoden tavoitteista yritykseni osalta on rikottu jo tammikuussa (selkeesti täytyy nostaa tavoitteiden tasoa) ja tein Beautykon historian myyntiennätyksen. 

Meillä starttasi myös muutaman naisyrittäjän kesken meidän oma Mastermind -ryhmä, jossa kokoonnnutaan siis muutaman viikon välein ja käydään läpi yrityksiemme keissejä. Kyseessä ei siis ole mikään viinin juonti vaan ihan kunnolla paneudutaan jokaisen yritykseen ja niihin liittyviin tavoitteisiin / mahdollisiin ongelmiin. Musta on ollut niin ihana tavata samanhenkisiä, oikeesti tavoitteellisia yrittäjiä, joiden kesken voi jakaa niin ne hyvät kuin huonotkin jutut. Yrittäjyys on välillä yhtä vuoristorataa, välillä niin vituttaa ja tekis mieli nakata hanskat tiskiin ja välillä on taas niin mahtavaa. On siis ihana, että on oma ryhmä yrittäjiä, jotka ymmärtää ja tukee. Mastermindin lisäksi sain oman yrityskummin, joka on vähän kuin mun oma henkilökohtainen valmentaja. Oon tavannut yrityskummini vasta kerran mutta jo yhden kerran jälkeen sain häneltä tosi paljon vinkkejä ja uusia ajatuksia. Usein yksinyrittäjänä asioita pyörittelee vain omassa päässään ja joltain muulta saattaa tulla helppo ratkaisu tai ihan toisenlainen ajatus johonkin ongelmaan. Uskon, että yrityskummini kanssa saan oikeesti kehitettyä monia eri osa-alueita ja saan häneltä korvaamatonta apua. 

Tammikuussa oon myös treenannut tosi hyvin ja onneksi into jatkuu vielä näin helmikuussa. Käyn joka viikko maanantaina BodyPumpissa, torstaina ja lauantaina spinningissä. Välipäivinä käyn lenkillä tai salilla fiiliksen mukaan mutta mun treenaamisessa on kyllä auttanut noi säännölliset jumpat, mitkä varaan aina hyvissä ajoin. Treenaus näkyy lähtökohtaisesti mun fiiliksessä, oon kuin eri ihminen kun pääsen treenaamaan kunnolla ja hikoilemaan. Mua ei vituta yhtä paljon eikä mulla oo hermo jatkuvasti tiukilla (kuten oli loppuvuodesta). Mun piti määrittää mun uudelle yrityskummille tavoitteita sekä liiketoimintaan että henkilökohtaiseen elämään ja yksi henkilökohtaisen elämän tavoite oli treenata vähintään 3 kertaa viikossa. Nyt on siis pakko treenata ku se on luvattu :D Aion jatkossakin panostaa entistä enemmän omaan hyvinvointiin koska silloin oon tehokkaampi ja pää pysyy kasassa. Ja oon yksinkertaisesti kivempi ihminen :D 

Helmikuussa tapahtuu muutamakin iso juttu, muutaman viikon päästä mm. selviää, minkä sopimuksen allekirjoitin juuri ennen joululomaa. Se on Beautykon historian isoin ja mua jo vähän jännittää. Meillä alkaa myös eräs yhteistyökuvio ulkomaankaupan suhteen, joten senkin osalta on mahdollisesti jo helmikuussa tiedossa isoja juttuja! 

Toivottavasti teilläkin on alkanut vuosi ihanasta ja jos ei niin tsemppiä! Mää tiedän kuinka se voi v*tuttaa kun some täyttyy aina kaikista ihanasta ja täydellisestä vaikka ei kenenkään elämä sellaista oo. Ajattelin, että voisin jatkossa enemmänkin jakaa yrittäjän arkea ja mitä kaikkea esimerkiksi jo viikon aikana tapahtuu. Usein yrittäjyydestä puhutaan niin ruusuisesti (olet itsesi pomo ja saat tehdä mitä haluat tjms) ja ihanaahan se on mutta kyllä siihen liittyy myös paljon negatiivisia ja raskaitakin juttuja. En tunne ketään yrittäjää, kenen elämä on jatkuvaa myynnin kasvua ja hirveetä pöhinää. Kommentoi siis ihmeessä alas, jos yrittäjyysjutut kiinnostaa enemmän! :) 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Etkö sinä voisi vähän yrittää hillitä tuon erään v-alkuisen verbin käyttöä. Se ei anna kovin kivaa kuvaa sinusta. Ihan sivistyneitäkin, samaa tarkoittavia verbejä on runsaasti tarjolla, kuten maisterina varmaan tiedätkin.

  Jokin aika sitten kerroit ulkomaan työmatkallasi joutuneesi peittelemään niitä isoja tatuointejasi. Niitä minä olen kyllä aika lailla ihmetellyt. Kun yrityksesi myy ja markkinoi ihonhoitotuotteita ja antaa vinkkejä ihonhoitoon, eivät tatuoinnit oikein mitenkään sovi yrityksesi imagoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään tatuoinneista eikä ne mitenkään liity ihonhoitoon 😁 Oon ottanut ensimmäisen tatuointini kauan ennen kuin yritykseni perustin, joten sille ei mitään enää voi jos jonkun mielestä yrittäjän tatuoinnit vaikuttaa yrityksen imagoon 😁

   Poista

Kiitos kommentistasi :)