Vuosi 2019

1/01/2020

Ihanaa uutta vuotta! En ehtinyt julkaisemaan tätä postausta viime vuoden puolella, joten aloitetaan tämä vuosi kertaamalla, millainen oli vuoteni 2019.

Vuosi 2019 oli aivan mieletön, paljon enemmän kuin uskalsin vuoden 2018 lopussa toivoa. Toisaalta melko raskas mutta niin ihana. Paljon on tapahtunut ihania juttuja ja sellaisia, joista aiempana vuotena haaveilin. Mulle on esimerkiksi matkustaminen todella tärkeetä koska reissussa saan kunnolla ajatukset pois työjutuista. Kotona lomailu ei oo yhtään sama asia kun pitää siivota, pestä pyykkiä jne. Viime vuonna en silloisesta työpaikastani johtuen pystynyt reissaamaan sillä mulla ei esimerkiksi ollut kesälomaa Tomin kanssa yhtä aikaa eikä oikein pidennetyt viikonloputkaan siellä työpaikassa onnistunut. Mun yksi tavoite olikin tälle vuodelle, että pääsen enemmän reissaamaan koska on ihanaa kun on joku reissu mitä odottaa. 

Aloitetaan kuitenkin ihan vuoden alussa!

Tammikuussa me saatiin meidän uusi ihana asunto Töölöstä ja muutettiin tänne helmikuussa. Me asutaan 66 neliön kaksiossa ja musta on ihanaa, että täällä on paljon tilaa ja isot, korkeat huoneet. Sijainti on myös ihan paras ja rakastan tätä meidän asuntoa. Muuttaminen oli myös yksi vuoden 2019 tavoitteista, sillä ei tykätty asua Espoon keskuksessa.

Maaliskuu on ensimmäinen Beautykon ns. todella iso ja tärkeä kuukausi, sillä silloin startattiin Eyenlipin myynti ja Eyenlipistä tuli ensimmäinen omassa maahantuonnissa oleva brändi. Eyenlip (ja myöhemmin tänä vuonna Skinfood) nosti liiketoiminnan ihan uudelle tasolle ja tänä vuonna ollaan saatu mm. kolme uutta asiakasta ulkomailta (Virosta, Puolasta ja Ruotsista). Eyenlipiä myydään myös Suomessa jo melko laajasti (ja alkuvuodesta vielä laajemmin ;) ) ja ollaan saatu tänä vuonna uusia yritysasiakkaita myös Suomesta. 

Toukokuussa matkustin ensimmäistä kertaa Koreaan työreissulle ja reissusta tuliaisena saatiin Skinfoodin maahantuontisoppari. Toukokuussa vietin myös viikon Oulussa ja pidin pop-upia. Heinäkuussa päästiin pitkästä aikaa Tomin kaa lomailemaan ja oltiin 3 viikkoa Balilla. 

Syyskuussa käytiin tyttöjen reissu Berliinissä Millan kanssa, shoppailtiin ja juotiin viiniä. Syyskuussa osallistuttiin myös ensimmäiselle messuille Oulussa. 

Lokakuussa lähdettiin Tomin kanssa työreissulle Koreaan ja käytiin mm. messuilla. Lokakuun reissun tuloksia näkyy Beautykossa heti alkuvuodesta! Lokakuussa osallistuttiin myös ensimmäisille I Love Me -messuille, mitkä oli melkoisen stressaava kokemus. I Love Me -messuilla julkaistiin myös Skinfood. 

Koko loppuvuosi on oikeastaan mennytkin sitten töiden parissa, käytiin Tomin ja veljen kanssa Prahassa marraskuussa pidennetty viikonloppu mutta muute on tehty töitä ja vähän lisää töitä. Marraskuussa julkaistiin mm. meidän uusi myyntikonsepti, mikä on ollut ihan huikea menestys.  
Vuoden viimeisinä päivinä allekirjoitin myös meidän uuden vuokrasopparin uuteen toimitilaan ja Beautykon historian isoimman yhteistyösopimuksen. Viime vuonna, juuri yrittäjäksi siirtyneenä, ajattelin että vuosi 2019 on Beautykon vuosi ja tuun panostamaan yritykseeni ihan täysillä. Ja niin perkele se olikin! Ihan mieletön vuosi ja kiitos siitä kuuluu kaikille meidän asiakkaille. 

Vaikka kuulostaa ehkä siltä, että oon tehnyt vain töitä niin näin jälkeenpäin ajateltuna en ole omasta mielestäni edes tehnyt liikaa töitä. Paitsi nyt loppuvuodesta mutta joulusesonki on nyt kaikilla kiireinen. Mulla on ollut aikaa käydä perheen luona Oulussa, viettää aikaa Tomin ja Lunan kanssa ja oon saanut uusia ystäviäkin. Tiedättekö, kun tapaa sellaisia tyyppejä, joiden kaa natsaa vaan heti! Tutustuin mm. Katiin (jonka kanssa meillä on oma podcast, sekin aloitettu siis tänä syksynä :D) ja nyt tuntuu, että oltas tunnettu tosi pitkään! Mun tavoitteet vuodelle 2019 oli:

  • Muuttaa uuteen asuntoon (check)
  • Juoda vain 1 energiajuoma viikossa (failasin erittäin pahasti tämän :D )
  • Lukea 15 kirjaa (check)
  • Aloittaa uusi harrastus (check, aloitin tanssin)
  • Saada opiskelut valmiiksi (check, sain markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon)
  • Beautykon vuosi (todellakin check!!) 
Sain siis toteutettua lähes jokaisen kohdan tavoitelistaltani, failasin ainoastaan tuossa energiajuomajutussa :D Sen tein siis itselleni tavoitteeksi siksi, koska juon ihan liikaa energiajuomia (sokeriton Battery, ah!) eikä ne nyt oikeesti oo ihan tarpeellisia. Niihin menee mm. paljon rahaa mutta koitan kovasti parantaa tapani. 

Sanon tämän ehkä joka vuosi mutta en tiedä, miten tästä vuodesta voisi tulla parempi. Vuosi 2019 oli niin huikea, että tästä on vaikea pistää paremmaksi. Mutta odotukset on kovat! ;) 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Superisti onnea! On ollut sairaan siistiä seurata tätä sun Beautykon tykitystä, tätä menoo sä tykität tämänkin vuoden ja seuraavat yhtälailla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)