Aloitan (taas) opiskelemaan!

1/17/2020

Moi! Mää aloitan ensi viikolla opiskelemaan! 

Suoritin viime vuonna markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon ja suoraan sanottuna mulla ei ollut mitään motivaatiota suorittaa sitä. Suoritin sen vain siksi, että siitä sai 400 euron stipendin :D Aloitin tosiaan tuon tutkinnon silloin kun olin päivätöissä ja siihen se olisikin ollut todella hyvä. Siirryin kuitenkin kesken tutkinnon yrittäjäksi, jolloin osa kursseista ja tehtävistä ei ollut oikein ajankohtaisia. Siinä vaiheessa kun olet yrityksen ainoa työntekijä ja päiväsi kuluvat tulipalojen sammutteluun, ei ihan hirveästi kiinnosta miettiä, mitkä ovat yrityksen päävärit mitä tulevaisuudessa käytetään. Vaikka nekin ovat tärkeitä, ne eivät olleet ensimmäinen asia mielessä yrittäjäksi siirtymisen jälkeen. Oleellisempaa oli mistä saan palkkaa ja palkkaa ei tule sen perusteella, minkä värin valitsen Beautykoon. 


Tuon tutkinnon jälkeen (suoritin sen loppuun viime kesänä) päätin, että en opiskele enää koskaan mitään ja KTM paperit saa riittää. No nyt mää alan ensi viikolla opiskelemaan! :D Tosin en nyt suorita mitään tutkintoa, joten tämä on sinänsä vähän eri asia mutta opiskelen kuitenkin. Menen siis avoimeen AMK:iin Laureaan suorittamaan muutamia kosmetiikkaan liittyviä kursseja. Luulen, että tämä kurssit liittyvät estenomin tutkintoon. Alan kevään aikana opiskelemaan mm. kosmetiikan kemiaa (jotta pystyn entistä paremmin todistamaan ihmisille, että ne eivät kuole parabeeneihin) ja yhdellä kurssilla tehdään jopa oma huulipuna! Tästä alkaa siis Ahokas Cosmetics :D 

Ihana saada välillä vaihtelua arkeen ja päästä opiskelujen pariin vaikka varmasti kiireisinä aikoina opiskelut vain aiheuttavat turhaa stressiä. Toisaalta on eri asia opiskella asiaa mikä oikeesti kiinnostaa kuin opiskella yliopistossa ekonometriaa, mihin kiinnostus oli täysi 0. Silloin kun olin päivätöissä, tykkäsin ihan hirveesti käydä kaikissa tapahtumissa ja osallistua koulutuksiin / webinaareihin, joissa oppia uutta ja saada uusia ajatuksia. Nyt kuitenkin yrittäjänä on tuntunut, että ei aika riitä tollaseen "ylimääräiseen" vaikka oikeesti aikaa riittää kaikkeen mihin haluat sen riittävän. Meillä on muutaman naisyrittäjän kanssa oma "mastermind" -ryhmä, missä tsempataan ja autetaan toinen toisiamme. Siitä innostuneena ajattelin itsekin alkaa kehittämään omaa osaamistani!

Tuun varmasti jakamaan paljon juttuja mun opiskeluista ja uusista jutuista, joita opiskelujen parissa opin! Superia perjantaita kaikille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)