Joulun suunnitelmat

12/19/2019

Enää huominen töitä ja mää oon joululomalla! Tai oikeesti vasta sunnuntaina mutta huomisen jälkeen tuskin mua enää kukaan kaipaa :D Tämä loppuvuosi on ollut niin hullu, että mää oon kuin ihmisraunio ja odotan vain sitä hetkeä kun saa rentoutua. Tämä loppuviikko on ollut jo hiljaisempaa verkkokaupan osalta kun ihmiset ei uskalla enää tilata (Posti on luvannut toimittaa paketit jouluksi kun tilaa viimeistään 20.12 mutta siihen ei oo aina luottamista). Muita hommia oon ehtinyt siis hoitaa nyt loppuviikosta ja tyhjentää to-do listaa. Pikkuhiljaa pääsee eroon myös siitä hirveestä stressistä ja ahdistuksesta niin alkaa ajatuskin kulkemaan. Kiireessä on todella huono suunnitella mitään uutta saati sitten ensi vuotta, joten ajatukset kääntyy pikkuhiljaa ensi vuoden suunnitelmiin. 

Me lähdetään reissuun sunnuntaina, ensimmäistä kertaa meidän koiran kanssa! Me ei tänä vuonna lähdetä perheen ja sukulaisten luo Ouluun, kuten aiempina jouluina. Nyt me vaan oikeesti kaivataan nukkumista, rentoilua ja yhdessäoloa kahdestaan, joten lähdetään autolla Baltiaan. Joulu sukulaisten luona on aina sellasta kiertolaisen elämää kun joutuu kiertämään miljoonassa paikassa eikä saa vaan olla rauhassa kattomassa leffoja :D Musta myös tuntuu, että ei olla koko loppuvuodesta ehditty olemaan Tomin kanssa rauhassa kahdestaan kun on ollut niin paljon töitä ja kaikkea hässäkkää niin nyt saadaan olla viikon ajan kahdestaan! Me mennään eka siis laivalla Tallinnaan, sieltä ajetaan Riikaan, Kaunasiin ja Vilnaan. Sitte takas Riikan kautta ja vielä Tallinnaan. Etäisyydet on oikeesti tosi lyhyitä ja ajomatkatkin tuntuu ihan kivalta ajatukselta kun saa vaan istua ja jutella :D Reissusta tullaan takaisin just uudeksi vuodeksi! 

Vähän jännittää miten meidän eka reissu Lunan kaa menee ja miten se osaa rauhottua hotellissa, Luna kun on erittäin energinen ja hösö vielä 6-vuotiaana. Täytyy käydä pitkät lenkit siellä niin eiköhän se ihan hyvin mene. Lunalle piti hommata myös oma passi ja käydä kaks kertaa eläinlääkärissä matolääkkeen vuoksi mutta nyt on kaikki valmiina reissua varten!

Tsemppiä vielä kaikille loppuvuoden hommiin, musta tuntuu että jokainen alkaa olemaan jo ihan loppu tässä vaiheessa vuotta. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)