Joulun roadtrip

12/31/2019

Huomenta! Me palattiin eilen kotiin meidän joulun roadtripiltä ja ai että oli ihanan rentouttava joululoma. Ei tarvinnut stressata joululahjoista eikä tarvinnut kiertää 100 sukulaisen luona :D

Me mentiin ensin laivalla Tallinnaan ja sieltä ajettiin Latviaan Riikaan yhdeksi yöksi. Riiasta ajettiin Liettuaan Kaunasiin kahdeksi yöksi ja Kaunasista Vilnaan. kahdeksi yöksi Vilnasta ajettiin sitten takaisin Riikaan kahdeksi yöksi ja sitten Tallinnan kautta kotiin. Alunperin suunniteltiin reissua, jossa ajettaisiin Puolaan mutta ongelmaksi muodostui Puolan säädökset talvirenkaiden suhteen, meillä on nimittäin nastarenkaat autossa eikä Puolassa saa ajaa nastarenkailla. Olisi siis tullut turhan kalliiksi ostaa uudet renkaat yhden reissun takia, joten jätettiin Puola välistä. 
Ja toisaalta ihan hyvä, että jätettiin, sillä nyt meillä ei ollut pitkiä välimatkoja (pisimmät etäisyydet olivat n. 300km) ja jäi aikaa vaan ottaa iisisti. En oo varmaan koskaan ollut reissussa, jossa oltaisiin nukuttu näin paljon! Selvästi kroppa kaipasi vain nukkumista ja rentoutumista raskaan syksyn jälkeen. 

En ollut koskaan aiemmin käynyt Latviassa enkä Liettuassa, joten oli tosi kiva päästä käymään erityisesti Riikassa ja Vilnassa. Suosikkikohteeni oli ehdottomasti Riika, aivan ihana kaupunki! Vilna (+ Kaunas) oli reissun edullisin kohde, käytiin yksi ilta illallisella Vilnassa ja kahdelle illallinen + viinit maksoi 15 euroa. Kyllä oikeesti 15 euroa! Parhaimmat ostokset puolestaan tein Kaunasissa koska missään muualla ei oikeastaan ostoksilla käyty :D Kaunasissa tein muutamia kosmetiikkaostoksia sekä ostin alennusmyynneistä uudet kengät ja aivan ihanan pehmeän oloasun. Ainiin! Ja Vilnasta ostin ihanan pienestä markkinakojusta uudet villatossut 5 eurolla.

Meillä oli myös ensimmäistä kertaa reissulla mukana meidän koira ja mua etukäteen vähän jännitti, että mitenköhän reissaaminen koiran kanssa sujuu. Lunan kanssa sujui kuitenkin tosi hyvin ja musta tuntui, että Luna oli niin onnessaan kun se sai olla mukana reissussa. Se oli ulkona aina ihan tohkeissaan kun oli uusia paikkoja haisteltavana ja hotellissa se oli tosi kiltisti ja jäi kiltisti myös nukkumaan jos lähdettiin vaikka illalliselle. Luna oli jonkun verran meillä mukana kävelyillä vanhoissa kaupungeissa, joulusesonki oli yllättävän hiljaista aikaa erityisesti Kaunasissa ja Vilnassa, joten Luna pystyi hyvin olemaan mukana kun ei ollut mitään hirveetä ryysistä. Ehdottomasti lähdetään siis uudestaan reissuun koko perheen kesken!Nyt oon siis saanut levättyä ja oon uutta energiaa täynnä! Päivitinkin mun Instagramiin, että olo on kuin uudella ihmisellä. Sama tapahtui silloin kesällä kesäloman jälkeen, jotenkin yrittäjänä se stressi ja kiire korostuu tiettyinä aikoina, jolloin mää meen ainakin johonkin ihmeelliseen suoritustilaan. Tuntuu, että olin koko marraskuun lopun & joulukuun tuossa suoritustilassa, joten ihmekkään että kroppa kaipasi lepoa. 

Loman aikana mietiskelin tottakai myös ensi vuotta ja tavoitteita ensi vuodelle. Kirjoitan näistä vielä varmasti enemmän mutta yksi tavoitteistani on oikeesti panostaa tähän blogiin. Jaan päivittäin vinkkejä somessa Beautykon asiakkaille ja omille seuraajilleni, joten reissun aikana mietiskelin, että miksi en kirjoittaisi kaikkia tuotesuosituksia ja vinkkejäni tänne blogiin.  Haluaisin myös enemmän höpötellä meikeistä ja muusta kuin kosmetiikasta kuin ihonhoidosta enkä oikein näitä ajatuksia voi Beautykon somekanavissa jakaa, sillä asiakkaat menevät monesti sekaisin kun puhun jostain tuotteesta mitä Beautykosta ei saa. Tästä syystä omat kanavani ja tämä blogi tulee olemaan entistä enemmän täynnä kosmetiikkaa mutta tottakai myös yrittäjän arkeani! :) 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)