Reissukosmetiikka

11/14/2019

Mää otan reissuun yleensä todella vähän kosmetiikkaa mukaan (koska ostan sitä aina reissuista lisää :D ) mutta en myöskään jaksa raahata mukana 10 kiloa kosmetiikkaa. Me oltiin viime viikonloppu Prahassa mieheni ja veljeni kanssa ja siellä mukana oli vain 3 kosmetiikkapurkkia (plus kangasnaamiot meille kaikille!) Kun tuotteet on hyviä, toimivia ja tehokkaita, kolme tuotetta riittää hyvin.


Mulla oli mukana Neogenin puhdistuspuikko, joka kulkee mulla yleensä aina mukana reissussa. Puikko on kätevä kun se ei vuoda laukkuun eikä vie paljoa tilaa. Tuo Neogenin puhdistuspuikko ajaa myös kaksoispuhdistuksen asian eli helppo tuote reissussa. Tämä ei oo mikään mun ultimaattinen lemppari mutta toimii reissussa. 

Otan aina mukaan myös jonkun seerumin / hoitonesteen ja tällä kertaa mukaan lähti Elizaveccan hyaluronihapposeerumi. On muuten ihan paras hyaluronihapposeerumi! Tätä ei saa Suomesta, joten tilaan tätä aina Beautynetkoreasta. Sisältää 97% hyaluronihappoa ja on koostumukseltaan todella hyvä, paljon parempi kuin esimerkiksi the Ordinaryn hyaluroniseerumi. Tämä imeytyy nopeasti ja sitä voi kerrostaa eikä se jää iholle tahmaseksi. Tuo Ordinary jättää mun mielestä vähän sellasen tahmean pinnan ja tuntuu, että se jää vain ihon pinnalle. 

Ja tottakai mukana on aina Eyenlipin Super Aqua Moisture Cream! En lähde mihinkään ilman tätä :D Tämä on 30ml, joten kätevän kokoinen reissussa. Yleensä otan mukaan myös jonkun vähän paksumman voiteen yöksi mutta nyt en jaksanut, käytin tätä siis päivällä ja illalla. Kuten tossa aiemmassa postauksessa kerroin, päivävoiteita pystyy ihan hyvin käyttämään yölläkin kunhan käyttää hoitavia tuotteita alla. Aina ei siis tarivtse olla erillistä päivä- ja yövoidetta. Korealaisessa kosmetiikassa ei yleensä olekaan edes eritelty yö - ja päivävoiteita vaikka toki koostumuksissa on eroja ja osa toimii paremmin yöllä, osa päivällä. 

Tän lisäksi otin tosiaan mukaan meille kaikille yhdet naamiot, jotka käytin viimeisenä iltana (koitin piilottaa viikonlopun rilluttelun jälkiä, haha). Mukaan tarttui myös jonkun verran uutta kosmetiikkaa, josta tulee pian videota! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)