Hektinen viikko

11/17/2019

Huh miten hektinen viikko takana! Tähän viikkoon on mahtunut paljon töitä mm. eilinen pop-up Turussa sekä uuden myyntikonseptin lanseeraus. Beautykossa lanseerattiin siis uusi myyntikonsepti, ns. suoramyyntikonsepti, jossa jokainen voi myydä korealaisesta kosmetiikkaa. Haluaisin, että yhä useampi suomalainen testaisi ja tutustuisi korealaiseen kosmetiikkaan ja tällä konseptilla saan levitettyä korealaisen kosmetiikan ilosanomaa entisestään. Uuden konseptin lanseeramiseen on liittynyt paljon hoidettavia juttuja, kaikki myyjien käsikirjoista lähtien. Onneksi sain ihanan Tiinan auttamaan mua tämän myyntikonseptin kanssa ja Tiina vetääkin meidän koko myyntitiimiä niin, että mun ei tarvitse olla varsinaisesti mukana myyjien koulutuksessa jne. 

Oon myös ollut lähes 24/7 tavoitettavissa tällä viikolla juurikin tuon uuden myyntikonseptin tiimoilta sillä kysyttävää on ollut paljon. Olin kieltämättä aika loppu eilen kun ajelin Turusta kotiin. Tänään mun piti viettää ihan kokonaan vapaapäivä mutta tiedättekö kun ei vaan pysty! Väkisinkin tsekkailee somea ja vastailee siellä tulleisiin viesteihin ja "nopeasti kattoo jotain" verkkokaupasta tai spostista. Tuo on sinänsä vähän ärsyttävä tapa mutta toisaalta ei yrittäjänä voi koskaan täysin sulkeutua työjuttujen ulkopuolelle koska asioita on vaan hoidettava. Ja jos mulla on joku juttu mielenpäällä, ihan turhaa sitä siirtää maanantaille vain sen takia, että tänään pitää levähtää kun se juttu jää kuitenkin pyörimään päähän. 

Tällä viikolla oon käynyt myös tsekkaamassa muutamia toimitiloja mutta jokaisessa toimitilassa tuntuu olevan jotakin vikana. Yksi toimipiste oli kuin suoraan Neuvostoliitosta ja yksi oli rakennuksena hieno upeine auloineen mutta itse toimitila oli hirveä bunkkeri. Osa on taas tosi kalliita suhteessa kokoon. En myöskään halua toimitilaa mistään hirveän kaukaa vaan sinne pitää päästä suht. helposti tästä keskustasta. 


Tällä viikolla mulla oli myös ensimmäiset viralliset kuvaukset! Se oli aika jännittävää mutta onneksi kuvista tuli onnistuneet enkä pönöttänyt niissä kuin tikku p*skassa. Tarvitsin vähän  virallisempia kuvia musta esimerkiksi meidän nettisivuille, omat selfiet kun ei niihin oikein kelpaa. Kuvat otti mulle Joanna Suomalainen ja vitsi kyllä hän osas ottaa hyvät kuvat! 

Hektisen viikon vuoksi oon myös nukkunut tosi huonosti tällä viikolla, mulla jää niin helposti pyörimään kaikki jutut päähän ja saatan keskellä yötä muistaa jonkun spostin, mihin mun pitää aamulla vastata. Pitäisi varmaan koittaa vaikka meditoida vaikka silloinkin varmaan miettisin vain tekemättömiä juttuja :D

Nyt mää kuitenkin laitan salikamat päälle ja lähden tekemään kunnon treenin! Ihanaa sunnuntaita teille!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)