Tärkeimmät tuotteet ihonhoitorutiinissani

Mää olen aina hamstrannut kosmetiikkaa (just selailen vanhoja blogikuvia ja etin teille mun vanhoja kosmetiikkakuvia :D ) mutta en oo rehellisesti sanoen osannut oikeasti hoitaa ihoani. Puhistin ennen meikit meikinpoistopyyhkeillä ja laitoin vähän rasvaa. Toki myös nuori ihoni ei juuri kaivannut, satunnaista kuorintaa lukuunottamatta. Nyt kuitenkin vähän vanhemana ja viisaampana olen löytänyt juuri omalle iholleni sopivan ihonhoitorutiinin (jossa tuotteet toki säännöllisesti muuttuu kun löydän uusia tuotteita / vaihdan tuotteita ihoni kunnon mukaan)

Nykyisin mulla on paljon enemmän kosmetiikkaa ja testaan paljon uusia tuotteita. Ihonhoitorutiiniini kuuluu myös paljon enemmän tuotteita kuin ennen vaikka edelleen ihonhoitorutiinini on mielestäni simppeli ja järkevä. Ihonhoitooni on tullut korealaisen kosmetiikan myötä paljon uusia tuotteita, joita en ennen käyttänyt ja nykyisin osa tuotteista on jopa sellaisia, joita ilman en selviäisi  (tai tottakai selviäisin, jos olisi pakko mutta ymmärrätte pointi :D ). 
Rehellisesti, mulle tärkein kosmetiikkatuote tai ihonhoitotuote on edelleen hyvät meikinpuhdistuspyyhkeet. Ihan sen takia, että olen välillä tosi laiska pesemään naamaani mutta en koskaan, en oikeasti koskaan, mene nukkumaan meikit naamalla. Meikinpuhdistuspyyhkeet toimii siis hätävarana ja käytän niitä melko usein, erityisesti reissussa. Olen myös tutustunut muutamiin oikeasti tehokkaisiin meikin puhdistuspyyhkeisiin, jotka puhdistavat myös ihoa ja niillä saa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti pois (ei kuitenkaan toki yhtä tehokkaasti kuin oikealla puhdistuksella)

Korealaisen ihonhoidon myötä tärkeimmät ihonhoitotuotteet kuitenkin ovat:
  • Meikinpuhdistuspyyhkeiden lisäksi ihonhoitorutiiniini kuuluu tottakai tehokkaat mutta hellävaraisesti puhdistustuotteet. Kunnollinen ihon puhdistaminen on tärkeää ihotyypistä riippumatta ja myös kuivaa ihoa täytyy puhdistaa kunnolla. Korealaisen kaksoispuhdistuksen ansiosta ihoni kunto on parempi ja se näyttää paremmalta. (Vaikka edelleenkin käytän satunnaisesti meikinpuhdistuspyyhkeitä :D )
  • Hoitonesteet & seerumit. Kuiva ihoni on saanut niin paljon apua korealaisista hoitonesteistä ja seerumeista, joita en ennen osannut edes käyttää. Ihonhoidossa on paljon tehokkaampaa kerrostaa esim. hoitoneste, seerumi + kasvovoide, kuin käyttää vain paksua kasvovoidetta kuivan ihon hoidossa. Käytän yleensä kosteuttavia ja hoitavia hoitonesteitä  mutta jos ihoni on epäpuhdas, käytän epäpuhtaalle iholle sopivaa seerumia. 
  • Sheet maskit eli kangasnaamiot. Hoitonesteiden ja seerumeiden jälkeen kuivan ihon pelastus! Käytän sheet maskeja myös satunnaisesti fiiliksen mukaan - välillä puhdistavaa, välillä kosteuttavaa ja välillä heleyttävää. En osaisi enää hoitaa ihoani ilman kangasnaamioita, niin käteviä ja helppoja ne ovat!
Siinä mun ihonhoitorutiinin tärkeimmän tuotteet! Tottakai myös kasvovoide on tärkeä tuote seerumin & hoitonesteen päälle mutta sitä olen käyttänyt iät ja ajat eikä se varsinaisesti ole mikään mullistava ihonhoidon tuote. Ylläolevat tuotteet ovat kuitenkin kirjaimellisesti muuttaneet ihonhoitoani ja ihoni kuntoa. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)