Mietteitä blogista / vanha GRWM video

10/28/2019

Moi! Kuulumiset tällä videolla ovat jo vähän vanhoja, kuten aiemmassa postauksessa sanoin niin pidin blogista hieman taukoa mutta ajattelin silti nämä "vanhat" videot tänne lisätä. Tauko johtui siis puhtaasti kiireisestä aikataulusta ja halusin samalla vähän uudistaa blogin ulkoasua vaikka tämäkin pohja näyttää mobiililla vielä vähän hassulta. Täytyy siis vielä fiksailla ja pohtia lopullista blogipohjaa. Oon myös mietiskellyt, että mitä tänne blogiin haluan kirjoittaa / minkälaista sisältöä tuottaa. Alkuperäinen visioni oli yhdistää hömppäblogi (eli kosmetiikkahömpötykset) ja yrittäjyyttä / liiketoimintaa käsittelevä blogi sillä on olemassa vain ammattiblogeja ja sitten on hömppäblogit erikseen. Jos kuitenkin jatkoo postaushistoriaani, olen kirjottanut ihan muutama ns. asiapitoisen, liiketoimintaan / yrittäjyyteen liittyvän postauksen ja muut onkin sitten kosmetiikkaa. Ehkä se kertoo siis siitä, että minun pitäisi pitää tämä blogi puhtaana kosmetiikkablogini mutta en ole siltikään ihan varma. 
Somessa nimittäin erityisesti Beautykon seuraajat tykkäävät siitä, että jaan juttuja ns. kulissien takaa. Olen puhunut mm. hinnoittelusta ja siitä miksi tiettyjä brändejä myydään Suomessa ja miksi tiettyjä ei myydä. Olen siis puhunut kosmetiikkabisneksestä vähän pintaa syvemmältä ja ne tuntuu seuraajia kiinnostavan. Näitä juttuja siis ainakin tulossa tänne! 

Mutta tässä siis ennen Korean reissua kuvattu GRWM (get ready with me), jossa taas höpötellään ja meikataan. You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Best, odottelen innolla. :-) Ollut ihanaa jotenkin seurata tätä blogia ja sun matkaa yrittäjänä, koska itsellä on samat haaveet tulevaisuudessa - saan sulta kovasti inspiraatiota ja rohkeutta ton unelman tavoitteluun!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)