Loman jälkeinen hyperaktiivinen olotila

torstai 15. elokuuta 2019
Mulla on ollut loman jälkeen jotenkin ihan superaktiivinen olotila ja tuntuu, että hösötän koko ajan jotain, tai ainakin suunnittelen / ajattelen tuhatta asiaa. Toisaalta ehkä se on hyvä, että energiaa riittää :D Mun äiti on menossa johonkin mindfullness -kurssille ja se vois opettaa mullekin sen kurssin opit. 

Kuvasin viime perjantaina my day -videon, joka tulee tällä viikolla Youtubeen ja silläkin videolla mainitsen, että loman aika keksiin mm. uuden bisnesidean ja loman jälkeen kotona toisen (tämä toki liittyy Beautykoon eikä ole kokonaan uusi yritys). Näiden lisäksi suunnittelen mm. podcastin perustamista mun ystävän kanssa ja autan myös mun veljeä ja mun miestä heidän podcastin suunnittelussa (tää kertoo jo tästä mun aktiivisesta olotilasta kun olen suunnittelut jo toistenkin podcastia :D ). 

Isoin juttu tietenkin on uuden brändin lanseeraus Pohjoismaissa, kerron tästä heti lisää kun saamme virallisen sopparin valmiiksi. Tämä tulee olemaan niin iso juttu Beautykolle ja se pyörii mielessä vähintään joka toinen minuutti. 


Loman jälkeen oon myös mm. värjännyt tukan ruskeaksi, sisustanut kämppää, pitänyt jo yhden pop-upin Turussa (seuraava on tän kuun lopussa Helsingissä!), ostanut aktiivisuusrannekkeen ja treenannut hyvin, aloittanut golfin (olen ihan paska tässä) ja mitähän vielä. Uskon kyllä, että suurin syy mun energialle on siinä, että olen oikeesti liikkunut enemmän kuin pitkään aikaan. Liityin uudelle salille ja oon mm. uinut, pelannut futista, lenkeillyt ja käynyt spinningissä. Ennen kävin siis vain salilla ja se oli jotenkin sellasta veren maku suussa -treenamista, joten päätin alkaa liikkumaan enemmän ns. harrastuksien kautta. Me kuulutaankin mieheni kanssa yhteen höntsäfutis -joukkueeseen. Ilmoittauduin myös uuteen harrastukseen syksyksi, aloitan kaverini kanssa tanssimaan! Näin tulee vähän kuin huomaamattaan liikuttua eikä se ole pakkopullaa. Olen treenannut todella todella huonosti viimeiset pari vuotta, joten toivotaan, että tästä se taas lähtee!

Nyt mulle tuodaan paketteja, joten alan purkamaan niitä! Palaillaan taas!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)