Namdaemun markkinat Koreassa

sunnuntai 2. kesäkuuta 2019
Mää tykkään käydä reissussa erilaisilla markkinoilla, koska niissä tekee yleensä hyviä löytöjä ja ne ovat mukavaa vaihtelua perinteisille ostoskeskuksille. Markkinoilla pääsee yleensä myös paremmin aistimaan paikallista elämää. Löysin Soulista yhdet isot markkinat, Namdaemun markkinat. Namdaemun oli lähellä Soulin ns. keskustaa / turistialuetta Myeongdongia. Myeongdongista menin markkinoille metrolle eikä matka ollut kuin yhden pysäkin välin. 

Namdaemun markkinat oli mun mielestä aika perinteiset markkinat, paljon turistikrääsää ja paljon feikkikamaa. Jostain syystä Supremen tuotteita oli Soulissa ihan sairaasti, liekköhän se nyt joku muotijuttu siellä :D Ihan tuossa keskustan turistialueillakin oli paljon Supremen feikkikrääsää eikä hirveästi muita feikkituotteita näkynyt. Tykkäsin kuitenkin näistä markkinoista sillä feikkikaman lisäksi sieltä löytyi paljon ns. paikallisille suunnattuja kojuja ja siellä myytiin mm. keittiötarvikkeita. Parhaimmat markkinat missä olen käynyt on ehdottomasti Chatuchak viikonloppumarkkinat Bangkokissa. Ne ovat vähän samanlaiset, eli siellä käy paljon paikallisia eikä markkinat ole turisteille suunnattuja yömarkkinoita, joissa myydään feikkinikeä ja Adidasta. 

Namdaemun markkinoilta olisi löytynyt myös hyviä tuliaisia mutta oma laukku oli kaikesta kosmetiikasta jo niin täynnä, että en voinut juuri mitään ostaa. Ostin itse asiassa kotiin vain hopeisia syömäpuikkoja, joita markkinoilta sai 5 eurolla setin (liekköhän puikot kestää edes pesukonetta :D ). Oli myös mielenkiintoista, että sekä markkinoilla ja muualla Soulissa myytiin ihan sairaasti sukkia! :D Siis oikeesti metroasemien ostosalueellakin oli monta sukkamyyjää. Ja aina näissä kojuissa oli paljon porukkaa. Sukat maksoi noin 1 dollarin kappale, joten tiedä ostavatko korealaiset sukkansa aina tälläisistä kojuista. Ei minulla nimittäin turistina tule mieleen ostaa reissusta sukkia :D 


Nyt kun kirjoitan tätä niin olen jo matkalla takaisin Suomeen! En ollut poissa edes viikkoa mutta hirveä koti-ikävä jo! Yleensä reissussa ei tule tälläistä koti-ikävää mutta ehkä kyse on nyt siitä, kun olen ollut yksin ja reissaaminen yksin on kuitenkin ihan erilaista. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)