Kesäkuun kuulumiset

torstai 13. kesäkuuta 2019
Moikka pitkästä aikaa! Taas on vierähtänyt tovi siitä kun olen kirjotellut kuulumisia. Aika menee tällä hetkellä ihan sairaan nopeasti enkä oikein usko, että nyt on jo kesäkuun puoliväli. Tulin tosiaan Koreasta toinen päivä kesäkuuta ja muutama päivä vierähti ihan jäätävässä väsymyksessä, varmaan kaikki stressi tuolta reissulta purkautu. Nukuin myös reissun aikana todella vähän ja päivät oli pitkiä, tuo yhdistettynä jet lagiin ei ollut kovinkaan hyväksi. Muutama päivä kotona meni siis melkoisessa sumussa enkä oikein jaksanut tehdä yhtään mitään mutta onneksi reissussa palaverit sujui hyvin ja siitä kertyi motivaatiota suunnitella uusia juttuja syksyksi. 

Valmistelen jo kovasti työjuttuja lomani ajaksi, sillä me lähdetään 30.6 Singaporeen ja sieltä Balille!! Mää odotan lomaa niin kovasti, että en ole varmaan koskaan odottanut lomaa näin kovasti. Me ollaan oltu viimeksi kaksi vuotta sitten kunnollisella reissulla Tomin kanssa (ja yhdessä lomalla), sillä viime kesänä Tomilla ei ollut lomaa ollenkaan. Tulee niin tarpeeseen olla kolme viikkoa ihan rauhassa, levätä ja hengailla kahdestaan (ja juoda halpaa kaljaa biitsillä). Kieltämättä kyllä vähän stressaa se, että miten hommat pyörii ilman minua ja toki täytyy olla tavoitettavissa jos jotain sattuu & tulee ongelmia mutta saan silti olla lomalla! Mää oon aina ollut huono olemaan lomalla kotona koska tuntuu, että en pysty rentoutumaan kunnolla kun pitää pyykätä, siivota jne, kaikki niitä perus arkisia juttuja. Reissussa fiilis on ihan eri kun ei tarvi tehdä ruokaa ja siivota. Nyt erityisesti en pystyisi olemaan lomalla kotona koska tekisin vain töitä. Tarvitsen siis tälläisen kunnon rantaloman ja nollauksen niin jaksaa painaa syksyn hommia!Odotan myös ensi viikon juhannusta, saadaan maanantaina uusi auto ja keskiviikkona lähdetään ensin Ouluun ja sieltä sukulaisten kanssa mökille Rukalle. Alunperin meidän ei pitänyt lähteä mihinkään juhannuksena, koska lähdetään tosiaan sinne reissuun ja meillä oli haasteita kulkemisen kanssa & Lunan kuskailun kanssa mutta veli ehdotti mökkireissua ja mehän lähdetään! Ollaan oltu varmaan 6 juhannusta putkeen sukulaisten kanssa mökillä ja nyt siis perinne jatkuu. Luna jää sitten juhannukselta Ouluun hoitoon mun isän luokse ja käyn sen hakemassa meidän reissun jälkeen. Ostettiin tosiaan auto koska mulla tulee koko ajan enemmän ja enemmän työreissuja (Oulun pop-up, syksyllä ainakin kaks pop-upia ja messut pk-seudun ulkopuolella) ja lisäksi täytyy ajaa palavereihin ympäri Suomea. Ollaan oltu nyt vuosi ilman autoa ja kieltämättä on kiva saada se auto niin on helpompi liikkua ympäriinsä ja voi käydä huonekalukaupoilla :D Kaikki pyhät jne on myös niin helppoja kun voi vaan autolla hurauttaa mihin onkin menossa, joulunahan me jouduttiin Tomin kanssa menemään eri junilla Ouluun koska koirapaikat oli kaikki mennyt. 

Töiden ja reissujen lisäksi nautin ihan täysillä tästä kesästä (vaikka tänään on aika kylmä päivä). Ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan mulla on sellanen tilanne, että voin oikeasti nauttiakin kesästä enemmän kuin kahden viikon kesäloman ajan. Pystyn tekemään töitä vaikka iltaisin kun aurinko ei enää paista, jos haluan viettää päivät ulkona tai tehdä töitä vaikka Uimastadionilla (kuten yksi päivä teinkin! :) ).

Olen myös ihan superinnostunut sisustamisesta ja olen ostanut kotiin paljon uusia juttuja. Me muutettiin tähän kämppään helmikuun lopussa ja tää on edelleen ihan vaiheessa, joten päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja laittaa mm. taulut seinälle. 

Semmosta tänne! Tosi hyvä fiilis kaikesta ja koitan parhaani mukaan torjua lomastressiä!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)