Juhannus & lomalle lähtö -stressi

6/27/2019

Moi! Mää jään lomalle sunnuntaina, tiedättekö mitä se tarkoittaa? Stressiä tietenkin! :D Tämä on mun ensimmäinen kunnon loma yrittäjänä ja hoidettavia asioita on huomattavasti enemmän kuin palkkatöissä. Okei, oli niitä hoidettavia asioita ihan sairaasti viime kesänäkin vaikka en täysipäiväinen yrittäjä ollutkaan ja nyt miehelläni on hirveästi töitä ennen hänen 3 viikon lomaa, joten kyllä sitä hommaa toki muillakin on. Minulla vastuu-alue on vaan niin suuri kun täytyy hoittaa kaikki laskutuksesta markkinointiin. Lievästi stressaa myös se, miten asiat sujuu kun olen pois mutta luotan kyllä mun tuuraajaan enkä usko, että oikeasti tulee mitään ongelmaa. 

Tomi (mieheni siis) juuri eilen sanoi, että ihan varmasti heti ensi maanantaina tulee ulkomailta asti tilauksia ja hoidettavia asioita, juuri kun ollaan päästy lomalle :D Ei saisi stressata etukäteen koska se on ihan turhaa, joten koitan nyt ajatella positiivisesti. Ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa kunnon reissuun, lennetään ensin Singaporeen muutamaksi päiväksi ja sieltä Balille. Kolme viikkoa lomaa ja reissaamista! Mää en pysty (nykyisin erityisesti) kunnolla rentoutumaan kotona koska teen töitä niin paljoa kotoa ja jotenkin automaattisesti mietin vapaa-ajallakin töitä. Kotona täytyy myös tiskata, laittaa ruokaa ja siivota, joten reissussa loma on ihan erilainen. Nyt siis luvassa 3 viikkoa täydellistä rentoutumista, surffaamista, rannalla makaamista, lukemista ja hyvää ruokaa (toki myös hyvää seuraa ;) ). Juhannuksena pääsi jo muutaman päivän ajan lomafiilikseen ja oli ihan mahtavaa olla mökillä sukulaisten kanssa kun pääsi vähäksi aikaa pois työkuvioista. (Tästä tekstistä varmaan huomaa, että vaikka rakastan olla yrittäjä ja yritykseni on kuin oma lapsi, olen niin loman tarpeessa). Me oltiin siis Rukalla 8 hengen porukalla ja olihan meillä hauskaa! Vein sukulaisille myös ison kasan kosmetiikkaa tuliaiseksi Koreasta ja tottakai, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, testailtiin paljon korealaista kosmetiikkaa ja tottakai käytettiin kangasnaamioita saunan jälkeen. Meillä ei kotona ole saunaa, joten oli ihana päästä kunnon puusaunaan. Saunomisen ja kosmetiikan lisäksi käytiin kerran baarissa Rukan keskustassa, syötiin paljon (en syö enää koko kesänä makkaraa, hyi), pelattiin muutama juomapeli, juotiin viiniä ja pelattiin lautapelejä. 


Tällä viikolla olen siis koittanut saada asioita tehtyä lomani ajaksi ja järjestellyt hirveästi asioita. Oon käytännössä tehnyt vain töitä ja väsymyksessä lusmuillut sohvalla. Tuntuu, että tällä viikolla ei ole onnistunut mikään ja varmaan tämä stressi aiheuttaa sen, että pienikin asia tuntuu nyt tosi isolta takapakilta. (Mm. yhtä pakettia oli koitettu toimittaa maanantaina sillä aikaa kun olin 100 metrin päässä kaupassa ja olin niin raivona ettei mulle soitettu ja oisin voinut nopeasti tulla kotiin). Luna jäi myös jo Ouluun  kesälomaan viettoon juhannuksena, joten tosi outoa olla kotona ilman koiraa. Ihan liian hiljaista kun ei kuulu kynsien rapinaa :D 

Stressiäni kuitenkin helpottaa pakkaaminen, kyllä pakkaaminen! Mää rakastan pakkaamista ja ennen olen aloittanut aina viikkoa aikasemmin pakkaamaan ja miettimään asuja reissuun. Siinä pääsee niin hyvin lomafiilikseen kun miettii mitä asuja ja bikinejä pakkaa mukaan :D Kuvaan muuten teille pakkausvideon, jossa höpöttelen kyllä kaikkea muutakin kuin pakkaamiseen liittyvää. Tänään meidät on myös kutsuttu drinksuille Teatteriin, joten pääsee tästä työkuplasta vähäksi aikaa tuulettumaan. Nyt odotan, että Posti tulee noutamaan melkein 100kg kosmetiikkaa, jotka on menossa meidän yritysasiakkaille. 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille ja ihanaa lomaa, jos olette jo lomalla!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)