Vappu 2019

Moi! Mulla on tänään ihan maanantaifiilis näin vapun jälkeen, kello on melkein 9 ja kirjoitan tätä vielä sängystä. Mutta tänään on jo torstai! Ihan hullua, miten nämä arkipyhät sekoittaa viikot ja tuntuu, että viikot vain hurahtaa ohi. 

Kerrankin vappuna me oltiin paljon ulkona, istuttiin tiistaina kavereiden kanssa Kaisaniemessä skumpalla ja eilen vappupäivänä oltiin piknikillä Kaivopuistossa. Oli niin ihana ilma! Olen tottunut niihin Oulun vappuihin, jolloin on tyyliin 4 astetta lämmintä :D Meillä oli myös Luna mukana piknikillä ja meidän kavereiden koira. 

Vappuna mulla tuli vähän ikävä opiskelijavappuja, olihan se nyt niin leppoista istua jossain puistossa haalarit jalassa :D Haalarit on oikeesti niin kätevät kun ne on yllättävän lämpimät ja sinne alle voi laittaa vaikka legginsit + niillä voi istua vaikka millasessa multakasassa. Mää en kyllä opiskelijanakaan koskaan vappuna jaksanut mitään 1.5 viikon tissutteluputkea mutta ei sitä näin työssäkäyvänä / yrittäjänä ihan hirveästi vappua ehdi juhlimaan. Ihan hullua myös ajatella, että nyt on jo toukokuu! Mihin tää kevät on oikeesti mennyt. Tästä toukokuusta tulee kyllä niin mieletön ja varmaan yksi yrittäjäurani mieleenpainuvimmista. Ihanaa toukokuuta kaikille! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)