Terveiset Oulusta

5/13/2019

Huomenta ja terveiset Oulusta! Mää saavuin Ouluun tosiaan lauantaina aamulla (mulla oli kiva aamu viiden herätys) ja nyt asustelen täällä "maalla" mun tätin luona. Tulin alunperin siis hoitamaan mun tätin 3 koiraa heidän reissun ajaksi ja samalla päätin pitää viikon tuota pop-upia niin on jotain hommaa täällä. 


(Oon niin innostunut pannoista :D ) 

Viikonloppuna näin kavereita ja perhettä, käytiin mm. eilen Pancho Villassa syömässä äitienpäivän kunniaksi. Eilen sunnuntaina vietin ruokailun jälkeen erakoitumispäivää, mulla on ollut niin paljon kaikkea että halusin vain olla rauhassa sohvalla koirien kanssa. Ihan parasta. Mun haaveisiin kuului myös se, että voi olla reinot jalassa metässä koirien kanssa eikä tarvi puhua kenellekään :D Arki on nykyisin niin hektistä ja olen käytännössä koko ajan ihmisten kanssa tekemisissä erityisesti somen kautta, joten välillä kaipaa vain erakoitumista. Kävin myös eilen piiiiitkästä aikaa saunassa, se oli kans yks mun haave erakoitumispäivään :D 

Nyt sitten täynnä energiaa kohti Beautykon ensimmäistä pop-upia! Muutaman tunnin päästä se aukeaa, jännää! 


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)