Terveiset Koreasta

torstai 30. toukokuuta 2019
Moi ja terveiset Koreasta! Saavuin Koreaan tiistaina ja mulla on ollut kaikki päivät täynnä palavereita. Tiistaina tapasin Eyenlipin ja yhden toisen brändin suoraan lentokentältä (olin todella freshinä..), kävin nukkumassa 1h päikkärit ja menin illalliselle Eyenlipin kanssa. Todella hauskaa nähdä yhteistyökumppaneita mutta pakko sanoa, että korealaiset ovat kovia juomaan :D Illallisen aikana juotiin ainakin 3 shottipulloa jotain korealaista viinaa. Keskiviikkona oli puolestaan 12 tunnin työpäivä eri brändien kanssa, olen testannut niin paljon erilaisia tuotteita ja saanut todella paljon näytteitä. Mulla on oikeasti matkalaukku täynnä kosmetiikkaa enkä ole itse ostanut kuin kaksi aloe vera yönaamiota. 

Tänään oli vain kaksi palaveria ja olin takaisin hotellilla jo yhden aikaan. Mulla on niin paha jet lag, yleensä en kärsi näin pahasta jet lagista. Nukuin viime yönä ehkä muutaman tunnin, joten yhden jälkeen menin heti päikkäreille ja nukuin kolme tuntia :D Oli pakko hinata itseni kuitenkin ylös sängystä, jotta ehtisin myös tämän reissun aikana näkemään Soulia. Kävin myös tunnin hieronnassa ja nyt olo on kuin eri ihmisellä. 

Sellasta tänne! Huomenna mulla on vielä yksi palaveri ja kootaan vähän yhteen tätä viikkoa ja kaikkea tapaamiamme brändejä. Niin paljon mielenkiintoisia brändejä, joista pitäisi kohta tehdä päätös, että mitä halutaan Eurooppaan tuoda. Lauantaina mulla on täysin vapaata, ajattelin lähteä korealaiseen spahan. Huomenna ehdin myös vähän tutustua tähän kaupunkiin, harmi että oon täällä vain viisi päivää enkä ehdi kunnolla nähdä tätä kaupunkia. Tää on nimittäin niin iso, että muutama päivä ei riitä mitenkään :D 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)