Viikonloppu Oulussa

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019
Moi! Meille tuli viime viikolla äkkilähtö Ouluun ja vietettiin pidennetty viikonloppu Oulussa perheen luona. Vitsi siellä oli vielä talvi! Olen siis kotoisin Oulusta ja asunut pk-seudulla vastan vuoden mutta tykkään asua Helsingissä niin paljon, että oli ihana tulla takaisin tänne keskelle kevättä. Tässä kyllä huomasi kuinka nopeasti kevät tulee Helsinkiin verrattuna vaikkapa Ouluun. Ilmeisesti Kilpisjärvellä hiihdetään vielä toukokuussa :D 


Luin junassa Kehnot pomot ympärilläni -kirjaa, joka on vähän kuin jatko-osa supersuositulle Idiootit ympärilläni -kirjalle. Oletteko lukeneet sitä? Minä olen niin selvästi luonteeltani punakeltainen. Tuossa Kehnot pomot ympärilläni -kirjassa käsiteltiin mm. sitä, mikä eri värisille ihmisille aiheuttaa stressiä. Punaisesta sanoittiin, että mm. se kun tuhlaa aikaa ja ympärillä on tehottomuutta. Mulle kävi just näin. Missasin ns. kaksi työpäivää tuon Oulun reissun takia vaikka koitin tehdä junassa tärkeimpiä hommia ja stressaannuin siitä, että tuhlaan aikaa. Perjantaina 6h aikana junassa kuuntelin käytännössä vain podcasteja vaikka tarkoitus oli tehdä muutamia kouluhommia (kirjoitan myöhemmin lisää tästä mun kouluhommasta) ja suunnitella uusia juttuja Beautykon verkkokauppaan. Olen sellanen suorittaja luonteeltani, että tällänen ajan tuhlaaminen aiheuttaa stressiä. Vaikka välillä olisi ihan hyvä muistaa vain olla.


Tultiin kotiin siis maanantaina ja huomenna meille tulee jo mun veli pidennetyksi viikonlopuksi sekä meidän kaveri. Lauantaina lähdetään käymään Tallinnan risteilyllä, kiva päästä käymään taas Tallinnassa. Mutta aatelkaa, tästäkin mulle tuli lievää stressiä koska vain kaksi päivää aikaa kotona ennen kuin vieraita saapuu :D Täytyy ehtiä hoitaa työjuttuja, SIIVOTA jne. Luulin oikeesti päässeeni tästä stressaamisesta mutta nyt keväällä se on nostanut taas pintansa. No, asiat on hyvin niin kauan kun en jauha koko ajan, että on kiire. 

Nyt jatkamaan hommia, tilaan juuri uusia tuotteita myyntiin verkkokauppaan! Jee! Lievä haaste toki siinä, että kun tilaan tuotteita esim. 30 kpl, niitä toimitetaan mulle 5. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)