Päivä Tallinnassa

sunnuntai 7. huhtikuuta 2019
Moi! Meillä on täällä mun veli ja meidän kaveri kylässä, joten päätettiin eilen lähteä päiväksi Tallinnaan. Vitsi siellä oli jo niin kesäkelit, ainakin meille suomalaisille :D Siellä oli myös opiskelijaporukoita Suomesta ja ne viiletti siellä tyyliin t-paita päällä. Näin oululaisena on niin luksusta, että pääsee nopeasti ja edullisesti käymään Tallinnassa. Mulle tulee jo Tallinnasta sellanen pieni reissufiilis, se vanha kaupunki on niin kiva ja ostosmahdollisuudet ihan erit kuin Suomessa. Mun veli ei ollut koskaan käynyt Tallinnassa, joten uusi kokemus hänelle! Saatiin myös risteily erittäin edullisesti, risteily maksoi 8e / per henkilö. Meillä oli melko vähän aikaa pyöriä Tallinnassa sillä Viking Line lähti takaisin jo viideltä, oisin halunnut käydä katsomassa korealaisen kosmetiikan myymälöitä, ainakin Misshalla on siellä oma myymälä. Nuo myymälät löytyy ainakin T1 Mall Of Tallinn ostoskeskuksesta. 

Loppumatkasta piti tietenkin pysähtyä myös Superalkoon, ajateltiin viettää uuden kämpän tuparit tämän kuun lopussa, joten ostettiin jättipullo Giniä ja skumppaa. (Pro vinkki perinteisen boolin tilalle on tehdä GT, toimii.)


Käytiin Tallinnassa syömässä mun uudessa vakiopaikassa, Chopsticksissä. Tuolla on niin hyvää ja edullista ruokaa, mun kananuudeli annos maksoi jotain 4.90e. Oon käynyt siellä nyt kolmesti, siellä on vaan niin hyvää ruokaa! Ajateltiin kyllä tulla joku viikonloppu koko viikonlopuksi Tallinnaan mieheni kanssa kahdestaan ja testata jotain oikeasti hyviä ravintoloita (Chopsticks on varma valinta kavereiden kanssa pikaruoaksi). Mua kiinnostaisi myös käydä jossain kylpylässä Tallinnassa ja viettää kunnon rentouttava viikonloppu. 

Lisäksi ehdittiin vähän shoppailemaan, mää ostin tosin vain tarpeellisia juttuja kuten sukkia, perustoppeja ja uuden yökkärin :D Tänään suunnitelmissa on vielä käydä syömässä jossain ja käydä lautapelikaupassa, sitten vieraat lähtee kotiin ja mää pääsen rentoutumaan sohvalle naamion kanssa! Aika vauhdikas viikonloppu takana, joten nyt illalla otan ihan rennosti ja valmistaudun uuteen viikkoon. 

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)