Kiireisen viikon kuulumiset

tiistai 16. huhtikuuta 2019
Ajattelin päivitellä tänne vähän viime viikon kuulumisia! Viime viikko oli täynnä ohjelmaa ja tuntui, että viikko vain vilahti ohi. Viikonlopun otin hyvin rennosti, en oikeastaan koskaan odota viikonloppua samalla tavalla kuin päivätöissä mutta nyt viikko oli niin raskas, että oikeasti odotin perjantaita ja perjantaipäikkäreitä. Mikään ei ole niin mahtavaa kuin ottaa pitkät päikkärit perjantaina pitkän työviikon jälkeen :D

Maanantaina pidin erittäin tehokkaan työpäivän ja tein töitä käytännössä kellon ympäri. Parasta kun voi itse määrittää työajat ja välillä tehdä enemmän, välillä vähemmän. Mulla tosin hommia alkaa kasaantumaan sen verran, että nykyisin hommia tulee tehtyä yleensä aina vähän enemmän. Silti tää on ihan parasta kun näkee, miten yritys kasvaa. Maanantaina lähti myös ensimmäiset tilaukset Eyenlipiä yrityksille. 

Tiistaina olin mm. hiusmallina ja vaihdoin piiiitkästä aikaa mun viileästä tukasta takas lämpimään. Lämpimän sävyinen tukka sopii kyllä niin paljon paremmin, jotenkin kasvot näytti saaneen heti väriä. Hiusmallin hommista menin suoraan Vinkkeliin, johon oltiin sovittu tuplatreffit kavereiden kanssa, kotona olin joskus 11 jälkeen ja suoraan nukkumaan. 
Keskiviikko oli raskas työpäivä sillä mietittiin paljon yrityksen strategiaa ja tulevaisuuden suunnitelmia. Meillä on eräs isompi ongelma ratkaistavana (ei mitään periaatteessa yrityksen toimintaan vaikuttavia juttuja) mutta keksittiin sotasuunnitelma, jota lähdetään nyt toteuttamaan. Kirjoitan tästä mahdollisesti lisää lähempänä kesää, lähinnä vinkkinä ja oppina muille yritystä perustaville. Olin myös kaverini kanssa Vappu ja Marja Livessä ja taas meni myöhään enkä päässyt katsomaan Temppareita! (:D)

Torstaina tein myös tosi tehokkaan työpäivän iltamyöhään kun vihdoin ei ollut iltamenoja ja laitoin ensimmäiset paketit Eyenlipiä menemään Prismaan! Tein myös verkkokaupan tilauksia ja suunnittelin verkkokaupan valikoimaa, nykyisellä tavalla emme nimittäin voi jatkaa. Olen tainnut joskus aiemminkin mainita tästä mutta meillä on hirveästi toimitusongelmia eräällä tavarantoimittajalla. Näin me ei voida enää jatkaa, sillä verkkokaupan saatavuus pitää olla kunnossa. Joudumme siis joko poistamaan kyseisiä tuotteita / brändejä valikoimasta ja korvaamaan ne jollain muulla. Ensi kuun reissu Koreaan toivottavasti poikii paljon uusia tuulia Beautykoon ;) Perjantaina tein käytännössä vain ihan pakolliset jutut, siivosin kämpän ja menin perjantai-päikkäreille, joilta heräsin puoli 8 illalla. :D Olin niin poikki ja myös henkisesti loppu, sillä viime viikolla käytiin paljon isoja juttuja läpi. Mutta ah, ihana perjantai eikä mitään suunnitelmia! En myöskään tehnyt viikonlopulle mitään suunnitelmia, sillä halusin ottaa ihan iisisti ja kerrankin vain olla sohvalla, lukea ja kattoa sarjoja (katoin mm. kolme jaksoa Temppareita, joita en ole ehtinyt katsoa). 

Nyt uusi viikko, joka onneksi näyttää vähän iisimmältä. Tällä viikolla on myös pääsiäinen, meidän piti aluksi lähteä mökille pääsiäiseksi mutta ei päästäkään lähtemään. Ajattelin pääsiäisenä tehdä tosi paljon mun kouluhommia (käyn siis markkinointiviestinnän erikoisammattitutkintoa), nähdä kavereita ja ulkoilla! Mutta sitä ennen, me pidetään Hannen (klik) kanssa Instagram-live, jossa meiltä saa kysyä kaikkea mahdollista ihonhoidosta ja korealaisesta kosmetiikasta! Tullaan myös juttelemaan kangasnaamioista ja jakamaan meidän suosikkinaamiot. Kannattaa siis tulla tsekkaa livelähetys Beautykon Instagramiin keskiviikkona klo 18!. 

Klikkaa tästä Beautykon Instagramiin.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)