Kaveripääsiäinen & kouluhommia

Moi! Meillä oli kunnon kaveripääsiäinen. Päätettiin jäädä Helsinkiin pääsiäiseksi (alkuperäinen suunnitelma oli mennä mökille Rukalle) ja nähtiin paljon kavereita. Kiva välillä viettää pyhiä Helsingissä niin on aikaa kavereille. 

Ulkoiltiin myös paljon, ilmat on ollut ihan mahtavat! Käytiin mm. lauantaina ja sunnuntaina koirasaaressa Lunan kanssa ja Luna päätti jo mennä uimaan. 




Olen myös tehnyt pois mun kouluhommia, jotta saan tutkinnon pakettiin kesällä. Opiskelen siis markkinointiviestinnän erikoisammattitutkintoa Markkinointi-instituutissa. Aloitin tuon erikoisammattitutkinnon vielä ollessani "normitöissä" eli markkinointipäällikkkönä. Ajattelin, että olisi kiva saada lisää inspiraatiota ja oppeja markkinoinnin työhön, mun työ oli kuitenkin todella haastava enkä esimerkiksi yliopistossa opiskellut markkinointia kuin yhden sivuaineen verran. Tutkintoa oli tosi kiva tehdä ja lähipäivissä oli kiva käydä kun sai vähän vaihtelua normiarkeen ja siihen "kädet savessa" -puurtamiseen. Nyt kuitenkin asia on hieman eri kun olen yrittäjänä ja koen tuon tutkinnon yhdeksi lisähommaksi, joka vie vain aikaa mun oikeilta töiltä. Mutta ajattelin tutkinnon käydä silti loppuun sillä a) saan siitä kuitenkin ihan oikean tutkinnon b) se on jo maksettu c) siitä saa rahaa kun tutkinto on suoritettu :D 

Ajattelin siis käyttää pääsiäisen vapaapäivät tehokkaasti ja tehdä kouluhommat valmiiksi. Ens kuu nimittäin näyttää niin kiireiseltä, että silloin en ehdi tekemään mitään ylimääräistä. 

Toivottavasti teilläkin oli kiva pääsiäinen!

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)