Ilona Siekkisen 15 days Detox

torstai 11. huhtikuuta 2019
Mulla alkoi tällä viikolla 15 päivän detox! Olen viime aikoina treenannut ja syönyt todella huonosti ja halusin aloittaa kunnon detox-kuurin kropalle. Detoxilla kroppa puhdistuu ja turvotus vähenee. Mikään pitkäaikainen ruokavalio tämä ei siis tietenkään ole mutta ajattelin, että toimii hyvänä boostina terveellisemmälle ruokavaliolle ja toivottavasti myös terveellisille elämäntavoille. En siis missään nimessä suosittele kaikille tiukkoja detox-kuureja tai pikadieetteja mutta mulle tälläiset pikadieetit toimii nimenomaan hyvin sellaisena boostina kohti pysyvämpää muutosta ruokavaliossa. Tämän detoxin pitäisi poistaa myös makeanhimo ;) 

Mulla treenaaminen ja terveellinen ruokavalio menee sykleissä, välillä jaksan treenata tosi hyvin ja syödä hyvin mutta sitten tulee välillä pitkiäkin pätkiä kun syön todella huonosti ja liikun vähän. Erityisesti nyt viime aikoina muuton jälkeen on tullut syötyä huonosti (kiitos mm. Woltille ja Töölön pikaruokapaikoille, niistä on liiankin helppo tilata ruokaa :D) ja liikkuminen on ollut melko vähäistä. 


Raportoin myöhemmin, miten detox sujuu :D Plussaa siitä, että tässä saa syödä paljon hedelmiä smoothien muodossa, tosi monessa ruokavaliossa hedelmät jätetään melko vähälle. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)