Uuden brändin lanseeraminen ja korealaisen kosmetiikan hinnat

Moi! Viime viikon maanantaina (18.3) julkaistiin Beautykon ensimmäinen "oma brändi", Eyenlip. Kuten tuossa edellisellä videolla sanoin, minulla ei oo vähään aikaan ollut yhtä kiireistä viikkoa. Viime viikko oli siis todella kiireinen mutta sitäkin antoisampi ja ehdottomasti yksi yrittäjäurani parhaimmista. Kiitos siis kaikille teille, jotka teitte uuden brändin lanseeramisesta niin hauskaa! 

Eyenlipin suhteen minulla on paljon suunnitelmia eikä ne suinkaan lopu Suomen rajoihin vaan ylettyy kauas Eurooppaan. Työ ei siis suinkaan lopu eikä suunnitelmani ole Suomessakaan myydä kyseistä brändiä pelkästään omassa verkkokaupassa. Uskon brändin tuotteisiin todella vahvasti ja erityisesti brändin kangasnaamiot tulevat olemaan todella suosittuja. Korealainen kosmetiikka ei ole enää niin uutta, että suomalaiset ostaisivat mitä tahansa korealaisesta kosmetiikkaa vain, koska "se on sitä trendikästä korealaista kosmetiikkaa". Tästä syystä markkinoille täytyy tuoda koko ajan entistä parempia tuotteita ja toki myös entistä edullisemmin. Kuten jo aiemmin sanoin, mielestäni korealaisen kosmetiikan hinta on noussut Suomessa melko korkeaksi paikoittain eikä sen kuulu olla kalliimpaa kuin länsimaalainen kosmetiikka (näin mustavalkoisesti ajateltuna). 

Mutta voin kertoa, että sen kyllä huomasi Beautykon verkkokaupassa, että nyt tuotiin markkinoille brändi, jossa hinta/laatu kohtaa. Meille ei ole ikinä tullut näin paljon tilauksia saati saatu näin paljon hyvää palautetta! Ei voi kun taputtaa itseään olalle, että osasin arvioida tarpeen edulliselle korealaiselle brändille. ;) Osittain hintojen nousu johtuu siitä, että korealainen kosmetiikka on tullut niin suosituksi, että sekä valmistajat että maahantuojat ovat nostaneet hintoja ja toki välikäsiäkin mahtuu monta, ennen kuin tuotteet Suomessa menevät kuluttajalle. Tästä syystä maahantuomme Eyenlipiä suoraan Koreasta emmekä välikäsien kautta Euroopasta. Tiedän myös, että katteet ovat suomalaisilla verkkokaupoilla kovat. Meillä samat tuotteet ovat jopa kymmenen euroa halvempia kuin kilpailijoilla. Minusta tuo on aika iso erotus yhdelle tuotteelle. Minun tekisi niin mieli näyttää joidenkin tuotteiden ostohinnat ja hinnat, joilla tietyt verkkokaupat niitä myyvät :D  Tämä asia menee minulla erityisen paljon tunteisiin, koska koen sen suurena vääryytenä korealaista kosmetiikkaa ja sen käyttäjiä kohtaan, että Suomessa maksat melkein 40 euroa korealaisen kosmetiikan voiteista. 

No, tästä nyt tuli tälläinen avautumispostaus mutta välillä menee tunteisiin :D Mutta niin, ajattelin tuoda tänne blogiin entistä enemmän omaa arkeani ja päivittää blogiin entistä enemmän ns. henkilökohtaisempaa sisältöä ihonhoitojuttujen lisäksi. Uskon nimittäin, että niiden miljoonien hömppäblogien sekaan mahtuisi yksi hömppäblogi, jossa mausteena olisi bisnestä ja yrittäjyyttä. 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Äh, mua harmitti kun Holikan seerumin hinta oli noussut nyt 4 euroa, ei enää kannatakkaa ostaa sieltä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)