Kasvosuihkeet - lisätuote kuivan ihon hoitoon

lauantai 30. maaliskuuta 2019
Kasvosuihkeet eivät välttämättä kuulu hirveän monen ihonhoitoon ja ajattelinkin kirjoittaa niistä blogipostauksen koska kasvosuihkeet ovat yksi parhaimmista lisätuotteista ihonhoitoon. Kuten olen monesti sanonut, ihoni on kuiva, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Erityisesti talven pakkasien aikaan tuntui, että ihoa olisi saanut olla kosteuttamassa koko ajan. Silloin keksiin, että kasvosuihke ratkaisee jatkuvan tarpeen kosteuttaa ihoa. Korealaiset kasvosuihkeet ovat mielestäni ravintorikkaampia kuin esimerkiksi vastaavat länsimaalaiset kasvosuihkeet. Minulla on yksi marketista ostettu kasvosuihke ja se tuntuu kuin vettä suihkisi kasvoille. Tällä hetkellä käytän itse aloeta sisältävää kasvosuihketta, joka oli kosteuttaa mutta myös rauhoittaa ihoa. Täydellinen kombo talven pakkasille mutta toimii hyvin kosteutukseen myös näin keväällä.

Kasvosuihkeet eivät siis missään nimessä ole mitään turhia tuotteita ja korealaisten kasvosuihkeiden vaikutuksen huomaa kyllä heti. Iho näyttää hehkeämmältä ja kosteutetummalta. Kasvosuihkeita voi siis huoletta suihkia meikin päälle. Kasvosuihkeiden avulla saat freesattua ihoa päivän aikana ja saat sitä kuuluisaa hehkua kasvoille. Itse lisään kasvosuihketta yleensä muutaman kerran päivän aikana, riippuen miltä ihoni sillä hetkellä tuntuu.

Jos siis kaipaat jotain extratuotetta ihonhoitoosi, testaa kasvosuihketta! Ajattelin myös itse ottaa aloe-suihkeen mukaan kesän ulkomaanmatkalle, uskon sen toimivan täydellisesti biitsillä ihon kosteutukseen ja rauhoittamiseen. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)