Tupsupidennykset ripsissä

keskiviikko 13. helmikuuta 2019
Mulla on ollut ripsienpidennykset suunnilleen 19-vuotiaasta asti (eli 7 vuotta!). Olen testannut eri laittajia ja erilaisia ripsiä. Suurimman osan ajasta olen pitänyt klassisia ripsipidennyksiä. Espoossa asuessani olen käynyt eräällä vietnamilaisella naisella, joka tekee todella ihanat volyymiripset. Nyt löysin kuitenkin edullisen lahjakortin Offerillasta ja päätin testata 10D-volyymiripsiä. Näin siis siinä lahjakortissa luki, myöhemmin selvisi että kyseessä on siis tupsupidennykset. 

Tupsupidennykset eroaa klassisista pidennyksistä siinä, että ripset ovat kirjaimellisesti tupsuina ja ne liimataan oman ripsen sijaan luomeen. Tupsut muodostavat omien ripsien tyvessä ns. helminauhan. Tupsupidennykset ovat siis omille ripsille hellävaraisempi tapa eikä se rasita omaa ripseä ollenkaan. 

Olin todella epäileväinen kun kuulin, että tupsut liimataan luomeen. Miten ihmeessä ne voi pysyä, sillä luomi esimerkiksi rasvoittuu? Laittaja kertoikin, että tupsut pysyvät todennäköisesti juuri tämän rasvoittumisen takia vain 2 viikkoa. 
Okei, sitten siihen omaan mielipiteeseen. Ihan kivalta ne näyttää, tosin paljon luonnollisemmalta kuin olen tottunut. En yleensäkään pidä mitään jäätäviä ripsiä mutta tykkään että niissä on volyymia ja että pidennykset riittävät myös iltameikkiin. Tämä ripset on niin luonnolliset, että joudun iltameikkiin lisäämään ripsaria / irtoripset. 

Ongelma on kuitenkin siinä, että nämä ripset eivät pysy ollenkaan. No luomeen liimattuna ei voi juuri muuta odottaa. Jo samana iltana laitosta tippui yksi tupsu, seuraavana aamuna KAKSI. Ja koska näitä tupsuja ei ole hirveän montaa, noista muutamasta jää jo hirveä aukko ripsiin. Varasin siis heti seuraavana päivänä ripsiajan oikealla laittajalleni. Enää en siis testaa mitään uutta mitä ripsiin tulee :D Olen ripsistä äärimmäisen tarkka ja haluan, että ne kestää kuukauden. Mulla ei ole aikaa rampata ripsihuollossa jatkuvasti, käyn nykyisellä laittajallani vain kerran kuukaudessa ja ripset pysyy suht. hyvänä koko ajan. 

En siis suosittele tupsupidennyksiä jos haluat pitkäkestoiset ripset. Jos taas haluat ripset lyhyemmäksi aikaa (esim. loman ajaksi) etkä halua, että omat ripset kärsivät, suosittelen testaamaan tupsuja. Toki itse olen käyttänyt ripsiä 7 vuotta ja omat ripset ovat edelleen tallessa :D 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)