Mitä mulle kuuluu?

2/28/2019

Moi! Kirjoitin ennen enemmän lifestyle -tyyppistä blogia, johon jaoin paljon juttuja omasta arjesta, asukuvia ja muita kuulumisia. Tänne en ole jostain syystä hirveesti kirjoitellut omasta elämästä, muutamaa postausta yrittäjyydestä lukuun ottamatta. En kuitenkaan itse tykkää lukea sellaisia blogeja, joiden kirjoittajasta ei juurikaan tiedä mitään, joten nyt tulee "mitä mulle kuuluu" -postaus!

Syy, miksi kirjoitan tätä nyt, on varmasti se, että tällä hetkellä tapahtuu paljon ja mulla on sellanen fiilis, että oon ihan loppu. Me muutetaan huomenna Espoosta Töölöön ja tää muutto on ollut (ja on edelleen) jotenkin tosi raskas henkisesti. Pakattavaa on paljon, koska samalla muuttaa myös Beautykon varasto ja toimisto. Samalla täytyy myös pyörittää yritystä. Lisäksi mieheni joutui lähtemään juuri muuton ajaksi työreissulle, joten olen myös yksin :D Onneksi mieheni hommasi loppusiivouksen, joten en joudu yksin siivoamaan. Muutossa on kuitenkin niin paljon sellaista ylimääräistä hässäkkää, hirveesti aikatauluja ja suunnittelua. Nyt oon mm. lähdössä koiran kanssa hakemaan avaimia uuteen asuntoon Töölöön ja joudun ottamaan koiran mukaan, koska tähän nykyiseen kämppään tullaan tekemään vuositarkastus enkä uskalla jättää koiraa yksin, ettei se tapa niitä tarkastajia. :D Sitten äkkiä takaisin Espooseen tekemään töitä, pakkaamaan loput kamat ja pakkaamaan Beautykon tilauksia. Huomenna sitten alkaa muutto, en mm. tiedä miten saan lamput paikoilleen ennen mieheni tuloa takaisin. Keskiviikoksi pitää sopia loppusiivous tähän nykyiseen kämppään ja tulla Töölöstä asti päästämään ne sisälle. Nykyisen kämppään en myöskään saa nettiä / tulostinta ennen kuin mieheni tulee, kuulostan nyt todella avuttomalta mutta mulla menee aina vaan ihan totaalisesti hermo tollasien asioiden kanssa. Käyn siis varmaan kirjastossa tulostamassa pakettikortteja Beautykon tilauksiin :D Kaikki siis tälläinen ylimääräinen hässäkkä ja säätäminen käy raskaaksi ja koko ajan mietin kaikkea, mitä täytyy vielä tehdä. Pitäs kuitenkin muistaa, että vuosi sitten muutin Oulusta Espooseen, se oli vähä isompi keissi. 

Mutta ai että on ihana muuttaa Töölöön! Asutaan siis nyt Espoon keskuksessa ja en kyllä suoraan sanottuna tykkää tästä alueesta. Muutettiin tänne vuosi sitten Oulusta, koska mun silloinen työpaikka oli tässä lähellä eikä me mistään alueista mitään tiedetty. Tämä alue on melko levoton ja taitaa olla Espoon väkivaltatilastojen ykkönen. Nyt kun olen yrittäjä, meidän ei oo myöskään mitään järkeä asua näin kaukana Helsingin keskustasta, jossa mieheni käy töissä. Myöskin mulla menee paljon aikaa jo yhteen palaveriin, koska joudun ramppaamaan Helsinkiin ja takaisin. Mulla on myös ikävä lounastreffejä jne, joihin täältä Espoon keskuksesta ei kannata lähteä :D 

Muuton lisäksi Beautykossa on niin kova vauhti päällä, että mun pitäs käyttää siihen 110% mun ajasta ja energiasta. Me ollaan saatu mm. yksi todella mielenkiintoinen ja jännittävä maahantuontisopimus ja tämä brändi pitäisi lanseerata Suomessa. Tästä kuulette varmasti pian lisää, kunhan muutto on ohi ja pääsen keskittymään tähän täysillä. Tää pyörii koko ajan mielessä, fiilikset vaihtelee paniikista innostumiseen :D Kyseessä on todella iso soppari pienelle suomalaiselle firmalle. Tai no, saatiin itse asiassa kaksi maahantuontisopimusta, mutta toisen julkaisuun menee varmaan hetki. Huh. 

(EDIT: En ehtinytkään julkaista tätä alkuviikosta, eli nyt jo muutto ohi ja terveiset Töölöstä muuttolaatikoiden keskeltä! Palaillaan fiiliksiin uudesta kämpästä ja uudesta asuinalueesta myöhemmin! :) )

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)