Yrittäjä sairastaa

12/19/2018

No nyt ei oo hommat mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Itsenäisyyspäivänä 6.12 mulla oli vähän sellanen "miesflunssainen" olo ja illalla mulle nousi kuume. Perjantaina raahauduin lääkäriin, sillä kuume oli 38.5 ja mulla ei ikinä oo kuumetta. Tulehdusarvot oli vähän koholla mutta koska tauti oli vielä niin tuore (alle 24h), ei asialle voinut tehdä mitään. Sain käskyn lähteä Jorvin päivystykseen jos kuumetta on vielä seuraavana päivänä. No, perjantaina illalla kuume nousi yli 39 ja päätin jo illalla, että pakko lähteä aamulla päivystykseen. Yön hikoilin 39 asteen kuumeessa kuin pieni sika ja koitin selvitä hengissä. Voin kertoa, että en ole ikinä ollut niin huonossa kunnossa ja heikkona kun tuolloin lauantaina lähtiessäni päivystykseen. 

Ajattelin, että käyn hakemassa antibiootit ja siinä se. No eihän se ihan niin mennyt, mulla todettiin keuhkokuume ja jouduin jäämään sairaalaan. Outoa oli se, että kaikki eteni niin nopeasti enkä ollut oikein ymmärtänyt missään vaiheessa, että olen oikeesti sairas. Koko lauantain istuin siis mieheni kanssa päivystyksessä, tulehdusarvot oli pilvissä ja illalla käskivät mut osastolle. Mulle aloitettiin heti suonensisäinen antibiootti ja yöllä mut herätettiin 4 tunnin välein kun sain lisää antibioottia tai mitattiin kuumetta tjms. En saanut unta koko yönä ja siellä maatessa miettiin, että nyt oon ilmeisesti oikeasti sairas. Ja heti sen perään huolehdin Beautykosta. Onneksi mieheni auttoi tilauksien jne kiireellisten asioiden kanssa mutta kyllä tässä on kahden viikon paussi tullut työntekoon kun oon koittanut saada itseni kuntoon. Okei, oon mää koittanut kuvata noita Beautykon joulukalenterin videoita, koska en suostu jättämään sitä kesken. Tää joulukuu on vielä ollut verkkokaupassa ihan super kiireinen, uusia tuotteita on tullut paljon ja tilauksia myös. Myyntiennätykset paukkui ja mua harmittaa vain se, että en oo voinut olla 100% mukana. Ärsyttää myös tuo Beautykon joulukalenteri, olen joutunut muuttamaan monta videota, koska en ehdi / pysty niitä kuvaamaan. Tärkeintä tietenkin se, että saan itseni kuntoon jouluksi ja voi uuden vuoden aloittaa täydellä energialla.

Täällä tosiaan ollut astetta rankempi joulukuu mutta onneksi kohta pääsee joulun viettoon ja rentoutumaan <3 Voisi kuvitella että kahden viikon makaamisen jälkeen ei kaipaa rentoutumista mutta sitä juuri kaipaan. Toipuminen tästä taudista on ollut niin raskasta, että se ei ole kyllä rentoutumista ollut :D 

You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)