Too Cool For School saatavilla Beautykosta!

11/02/2018

Jeee mää olen niin mielissään meidän uudesta brändistä! Tää talvi tulee muutenkin olemaan täynnä uusia brändejä ja uusia juttuja Beautykossa. Syksyn ensimmäinen uutuus on Too Cool For School! 

Korealainen Too Cool For School on taiteellinen kosmetiikkabrändi, joka yhdistää taiteen tehokkaaseen ja kekseliääseen ihonhoitoon. Too Cool For School luottaa laatuun ja ainutlaatuisuuteen, tuotteet ovat ainesosista ja koostumuksesta lähtien ainutlaatuisia. Osassa tuotteissa on esimerkiksi moussemainen koostumus. 

Mielenkiintoista tässä brändissä on myös se, että Too Cool For School on alunperin suunniteltu ja kehitetty New Yorkissa. Tuotteiden pakkaukset ovat puolestaan kehitetty Lontoossa. Tuotteet ovat kuitenkin tehty Koreassa, joka takaa tuotteiden korkean laadun ja innovatiivisen koostumuksen. Tässä tietenkin herää kysymys, että kuinka pitkälle korealaisen kosmetiikkabrändin käsitettä voidaan venyttää. Tässä kuitenkin kohtaa tuotteiden valmistusmaa, laatu ja K-Beautysta tunnetut ainutlaatuiset ja tehokkaat ainesosat, joten voidaan varmaan huoletta todeta brändin olevan korealainen. 

Too Cool for School takaa ainutlaatuisen K-Beauty kokemuksen. Oletteko esimerkiksi testanneet kananmunanvalkuaista tai kurpitsauutetta sisältäviä tuottteita? Brändin suosituimpiin tuotteisiin kuuluu mm. kurpitsauutetta sisältävä yönaamio, joka takaa tuloksia jo yhden käyttökerran jälkeen. Tuo Pumpkin Sleeping pack on mun ehdoton lemppari, se on niin ihana!! Teen näistä pian videon teille, joten pääsette näkemään tuotteiden koostumuksen videolla. 

Too Cool For School kapinoi tavallisia ja tylsiä ihonhoitotuotteita vastaan, tsekkaa tuotteet suoraan Beautykon verkkokaupasta! 


You Might Also Like

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi :)