Holika Holika 3 Seconds Starter

keskiviikko 21. marraskuuta 2018
Korealaisessa kosmetiikassa on paljon mielenkiintoisia ja ihania tuotteita mutta yksi niistä on mielestäni ihan ylitse muiden. On myös yksi tuote, minkä olen ottanut pysyvästi omaan ihonhoitorutiiniini enkä oikeasti selviäisi ilman tätä. Väitän myös, että ihoni on näin hyvässä kunnossa osaksi tämän tuotteen takia, sillä en ole vaihtanut / lisännyt ihonhoitooni muita tuotteita.
Kyseessä on tietenkin Holika Holikan 3 Seconds Starter hoitoneste! Näitä hoitonesteitä löytyy kolmea erilaista, joista itse käytän sitä sinistä hyaluronihappoa sisältävää hoitonestettä. Tiesittekö muuten mistä tuotteen nimi tulee? Tuote on kehitetty alunperin käytettäväksi heti ihonpuhdistuksen jälkeen. Tuotetta pitäisi lisätä kasvoille 3 sekunnin aikana ihonpuhdistuksen jälkeen, jotta tuotteesta saa maksimaalisen hyödyn. En kuitenkaan ole kuullut, että kukaan tuotetta käyttäisi ennen kasvovettä. 

3 Seconds Starter on siis tehokas hoitoneste. Hoitonestettä käytetään yleisesti kasvoveden ja seerumin välissä. Hoitonesteet ovat koostumukseltaan kuin kasvovettä, 3 Seconds Starter on koostumukseltaan kuin vettä mutta tehokkuudeltaan hoitonesteet vastaavat seerumia. Hoitoneste on siis kuin kasvoveden ja seerumin yhdistelmä. Hoitonestettä käytetään siis kasvoveden jälkeen, jolloin kasvovesi on tasapainottanut ihon pH-arvon ja iho on valmis vastaanottamaan hoitavat ainesosat. Kuten aiemminkin taisin täällä mainita, oma ihoni ei tarvitse erityisen paljon hoitoa. Oma ihoni kärsii kuivuudesta silloin tällöin (paitsi nyt tämän tuotteen ansiosta ihoni ei ole niin kuiva!), joten en halua ylihoitaa ihoani. Sen takia käytän tätä tuotetta kuin seerumia, juuri ennen kasvovoidetta.
Näitä hoitonesteitä on tosiaan kolmea erilaista, tässä lyhyesti niistä. 
Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa ja hoitoneste toimii erityisesti kuivalle iholle. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen sisältää ikääntyvälle iholle tärkeää kollageenia. Kosteuttava hoitoneste sisältää meriperäistä kollageenia, joka auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kun iho ikääntyy, se menettää sekä joustavuuttaan että kimmoisuuttaan ja sillä alkaa näkyä ryppyjä ja uurteita. Kollageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana. Kun iho on kosteutettu, se myös näyttää nuorekkaammalta ja raikkaalta.  Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on myös ihon tehokosteuttaja mutta se auttaa myös taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana. Hoitoneste auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Tuotteen sisältämä C-vitamiini heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Valitse siis Vita C hoitoneste, jos haluat ihollesi heleyttä ja kirkautta tai jos ihollasi on epäpuhtauksia.

Käytän itse pelkästään hyaluronihappoa sisältävää 3 Seconds Starteria enkä tarvitse sen lisäksi mitään muuta. Hoitoneste kosteuttaa ihoani tarpeeksi ja olen päässyt sen avulla eroon ihon kuivuudesta. Eli tuotetta voi käyttää myös kuten seerumia, vaikka tuote onkin hoitoneste. Its en ole niin hifistelijä ihonhoidon suhteen, joten minulle tämä sopii loistavasti myös seerumina. Tuote sopii myös loistavasti meikin alle, sillä se on todella kevyt ja imeytyy nopeasti. Itse inhoan käyttää erityisesti aamuisin paksuja ja hitaasti imeytyviä tuotteita, sillä minulla on aina kiire meikata :D Tämä imeytyy ihan supernopeasti, joten sitä voi käyttää kevyen kasvovoiteen alla ja aloittaa saman tien meikkaamaan! 
En edes muista, milloin olisin alkanut 3 Seconds Starteria käyttämään mutta se on tosiaan yksi korealaisen kosmetiikan vakiotuotteista, joista en enää luopuisi. Hoitoneste on myös erittäin riittoisaa, sillä jo itse purkki on iso. Hoitoneste on kooltaan 150ml, mikä on seerumiksi / hoitonesteeksi todella iso. Oma pulloni on vasta puolessa välissä vaikka olen käyttänyt sitä pitkään aamuin illoin. Beautykossa näiden hoitonesteiden hinta on 12,95e ja lupaan että tuote riittää pitkään. (Ihan vaan vinkkinä että tämä hoitoneste on meillä myynnissä edullisimpaan hintaan, kannattaa vertailla hintoja ;) ) 
Onko joku muu ihastunut näihin hoitonesteisiin? Mikä on sun lemppari? :) 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)