Luonnonmukaista kosmetiikkaa Koreasta

tiistai 9. lokakuuta 2018
Luonnonmukainen kosmetiikka on noussut suureen suosioon ja orgaanista kosmetiikkaa alkaa löytyä yhä enemmän kauppojen hyllyiltä. Itse en ole koskaan suosinut luonnonmukaista kosmetiikkaa vaan olen ollut kosmetiikan suhteen "kaikkiruokainen". En tule itse varmaan koskaan siirtymään täysin orgaaniseen kosmetiikkaan, sillä pidän  niin monista ei orgaanisista -tuotteista. Kuitenkin hyvänä kilpailijana länsimaalaiselle orgaaniselle kosmetiikalle tulee, mikäs muukaan, kuin korealainen kosmetiikka!
Korealainen kosmetiikka on todella luonnonmukaista, joka on yksi syy sille, miksi korealainen kosmetiikka nostaa suosiotaan jatkuvasti. Koreassa luonnonmukaisuus tarkoittaa oikeasti myös luonnollista. Siinä missä länsimaissa tuotteita mainostetaan luonnonmukaisena, saattavat ne oikeasti sisältää vain muutaman prosentin luonnollisia ainesosia. Koreassa luonnollisen raaka-aineen pitoisuus voi olla jopa 95% (esim. yksi suosituimmista tuotteista Holika Holikan Aloe soothing gel sisältää 99% pelkkää aloe veraa)

Osa brändien sarjoista ovat myös täysin luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikassa käytetään raaka-aineita, jotka ovat mahdollisimman vähän haitallisia sekä ihmiselle että luonnolle. Esimerkiksi silikoneja, parabeeneja ja keinotekoisia väriaineita ja hajusteita ei käytetä ollenkaan luonnonkosmetiikassa. Esimerkiksi Holika Holikalla luonnonkosmetiikaksi luokiteltavia tuotteita ovat mm. aloe-sarja sekä Pure Essence -kasvonaamiot.  
Muutama korealainen kosmetiikkabrändi on myös täysin orgaaninen, esimerkiksi Ruohonjuuressa ja Stockmannilla myynnissä oleva Whamisa. Koreassa on myös kielletty eläinkokeilla testaaminen, joten tuotteet ovat kaikin puolin eettisiä. Suosittelen siis lämpimästi tutustumaan korealaiseen kosmetiikkaan myös jos suosit ostoksissasi luonnonmukaisuutta ja orgaanisia tuotteita! :) 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi :)